BLOGGEN FYLDTE 3 ÅR D.8/12/13

GOODIEBOX DECEMBER

goodiie boxxxxI dag modtog jeg min goodiebox juhu, kender i til goodiebox.dk søde læsere? Hvis ikke så find deres hjemmeside og læs lidt om det. Det er et skide hyggeligt koncept i hvertfald.  Man betaler 139 kroner om måneden for, at være medlem og slut på måneden modtager man så denne fine ‘goodiebox’ som indenholder lidt af hvert. Lige fra produkter til slik 🙂 Både min mor og jeg er medlem af goodiebox, så vi bytter produkter indimellem, vi får nemlig ikke altid de samme ting.

Men i denne december goodiebox modtog jeg: En fin neglelak fra Appeal4, depend øjenvipper – kanon gave, især nu her hvor det snart er nytår. Derma renseservietter, en lipgloss fra Gosh, tic tac med jordbær smag og en parfume prøve ‘Dali wild’.

Man modtager sin goodiebox i en super fin kasse, som jeg rent faktisk gemmer haha. De er meget hyggelige til opbevaring tænker jeg og kommer noglegange i forskellige farver, super fint.

 

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

BLOGGEN FYLDTE 3 ÅR D.8/12/13