GIVEAWAY HELLE ANNEMANN COPENHAGEN

How did it get so late so soon? Its night before its afternoon. December is here before its June. My goodness how the time has flewn. How did it get so late so soon?

PhotobucketSom i kan se på et af billederne er jeg stadig på udkig efter en fantastisk læbepomade! FUCK livet er surt når ens læber flækker hele tiden, jeg er dødtræt af det og ærlig talt? jeg har snart prøvet alt. Men udover de sprukne læber har jeg haft godt gang i kameraet, eller rettere sagt instagram. Så husk nu og følg mig derinde Kathrinemy hedder jeg 🙂PhotobucketPå fars dag var jeg oppe og nusse lidt omkring min farmor, hun bor alene i et lille fint rækkehus, min farfar døde i april måned sidste år. Så hun skulle ikke sidde der alene, derfor valgte hele familien og tage op til hende 🙂 Hun lavede lækker mad og vi kiggede på gode gamle billeder. Ham den flotte fyr i midten er min farfar da han var ung, wooow siger jeg bare! Efter besøget tog vi hjem til min olde, HUN er gammel! 92 år.. Jeg er så stolt af at hun stadig er i live. Hende er jeg sgu glad for! PhotobucketVi fejrede også min venindes fødesldag, billederne blev bare smækket sent ind på face, men nu har jeg dem og hold kæft vi er klamme på dem hahaha! Men sjove er de nu. De tre nederste er fra 8 klasse, hahah! Jeg ligner en fra jersey shore.. hvad synes i? haha PhotobucketFLERE billeder af mig til instagram.. haha! Det sgu lidt kikset med alle de billeder af en selv.. men sjovt er det nu og elsker alle effekterne + min lovely trutmund.. Jeg ved i hader det men det gør bare at jeg elsker det endnu mere 🙂 PhotobucketMHMMM.. fooooooooooooooooooood! Min livret er boller i karry og det har jeg ikke fået i mange år.. MEN så valgte min mor at lave det her den anden dag, fuck det var lækkert! Papkassen ovenover er med noget af alt det gamle tøj jeg sælger, min veninde Amanda tog halvdelen af alt lortet, tak smukke pige! Det er dejligt at man kan gøre andre glade med sit gamle tøj<3 Photobucket

Jeg håber i har det godt, jeg har jo som sagt læseferie så det meste af tiden sidder jeg bare herhjemme og koger! VIRKELIGT NEDEREN LIV, men altså? vejret er lort og alle læser op til prøverne osv. SÅ det er virkeligt svært at lave et dagens når man bare render rundt og ligner lort 🙂 Håber i klare jer med de her indlæg, ellers så skriv til mig hvad i gerne vil se 🙂

Nu vil jeg tage op og træne og derefter hjem og læse spansk.. skal op i morgen 🙁 JEG DØR!

16 KOMMENTARER

  • Hanne

    The Body shop: Hemp lip protector virker for mig. Og tro mig, jeg ledte længe. Ved ikke om den virker for dig, men prøv den.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • C.

    Jeg havde også hele tiden tørre og sprukne læber, indtil jeg prøvede Nuxes “rêve de miel” læbepomade. Den er lidt dyr (125,- bobs), men den holder længe (har haft min i flere måneder nu og bruger den konstant) og så er den også mat i det, så man ikke får de der “skinnende læbepomade”-læber. 🙂
    Jeg kan varmt anbefale den! Den har ændret mit (læbe)liv. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah

    Jeg havde selv på et tidspunkt meget tørre og revnede læber. Jeg gik i en helse butik og købte en læbepomade der hedder eos, jeg har den der hedder lemon drop som også har solfaktor 15 i, nu da jeg har brugt den i et stykke tid kan jeg virkelig ikke leve uden, den er så fantastisk dejlig at have på læberne! Kan helt klart anbefale den! Hvis du tager det på om aftenen inden du går i seng er dine læber de blødeste når du vågner ( tag gerne en del på om aftenen )
    Håber det var en hjælp.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Den har jeg også hørt meget om, det ku godt være jeg skulle give den en chance! tusind tak<3

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vaseline! – det har min læge anbefalet mig! 😀
    Ellers kan man købe en Elisabeth Arden 8 hour læbestift (altså uden farve) .. som en læbepomade. Mener den koster lige godt 170 kr.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Carina

    Hvis du ligesom mig er overfølsom for læbepomade, så er Elizabeth Arden’ Eight hour cream DET bedste for dine læber! Den hjælper også på andre ting, såsom tør hud, forkølelse og ikke mindst forkølelsessår! Dog passer prisen også til dens kvalitet.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Den har jeg også prøvet, den virker ik på mig !:(

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Tine

      Har du kun prøvet læbepomaden, for ellers så brug en skrub på dine læber som nedenstående har foreslået, eller brug den mere gammeldags metode med tandbørsten for lige at fjerne det døde hud, og så derefter et ordentligt lag 8 hour creme fra tube på.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vibe

    Hej, et lille tip til sprukne læber.
    Kom en teske oliven olie og 2 teskeer sukker sammen og rør det rundt, kom det derefter på læberne i noget tid og skyl det væk og så har du de fineste bløde læber!

    Knus

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maiken

    Hey, ville lige fortælle at jeg bruger en meget billig læbepromade fra matas til omkring 30kr. mener jeg, og jeg får hele tiden kommentarer om at mine læber ser så bløde ud 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

GIVEAWAY HELLE ANNEMANN COPENHAGEN