A GIFT FROM MY BOYFRIEND <3

BLOGGEN FYLDTE 3 ÅR D.8/12/13

IMG_2773 IMG_2809TILLYKKE, TILLYKKE, TILLYKKE..

Tak til de dejligste læsere som har fuldt bloggen i medgang, modgang og de tider hvor der slet ikke har været nogle blog/indlæg. Men i kender mig, så er der vildt mange indlæg og så er der ingen indlæg. Jeg prøver, at holde blogger glæden ved lige, men man er desværre ikke (altid) herre over ting der sker i ens liv.

I skal huske en ting, og det er.. At havde det ikke været for jer derude, havde jeg ikke siddet her og blogget lige nu. I er altid velkommne til, at komme med idéer til blogindlæg, spørgsmål osv. Aldrig glem det<3

PS. Billederne er fra august 2012, hold kæft hvor havde jeg egentligt langt og flot hår..

 

4 KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

A GIFT FROM MY BOYFRIEND <3