MANDAGENS

MIG OG MINE FERIE FACTS

Jeg nåede aldrig at vise jer billeder fra Rhodos, så nu får i dem i et lidt sjovere indlæg!

 photo IMG_8814_zpse04c822b.jpgFØRST OG FREMMEST SÅ HADER JEG, AT FLYVE OMG! Og jeg har rejst verden rundt (stortset) og alligevel lærer jeg aldrig, at kunne lide det. Jeg ved ikke hvor det stammer fra, synes bare overhovedet ikke, at det er sjovt, at man ikke har kontrol over sig selv en million millard km oppe i luften!

Det jeg plejer, at gøre er, at ligge mig til at sove inden vi letter også først vågne når vi er landet. Tro det eller ej, men det gør jeg ALTID! Om det så er 12 timer fra London til USA så er det bare sådan det er. Også kan jeg vågne op; øh? hvorfor har jeg ikke fået noget mad? – Øh nok fordi vi ikke kunne vække dig. HAHA, det er helt utroligt – så bange er jeg.

Jeg plejer for det meste at have ørepropper i og udover det øjenklapper så der bliver fuldstændigt mørkt og stille. For er der noget jeg har problemer med, så er det støj! SHIT jeg har følsomme øre. Og så har jeg problemer med at lukke øjnene helt. Shit en handicap!

 photo IMG_8948_zps6ab7dd72.jpgNår jeg så endelig er ankommet til hotellet, er det bedste jeg ved, at smække benene op på en solseng og bare dovne den af. Men faktisk HADER jeg, at ligge i solen i for lang tid af gangen. Jeg har bare ingen tålmodighed til det der, ‘bliv godt brun fis’. Der skal ske noget HELE tiden! Og det kan folk jeg rejser med godt blive en smule irriteret over. HAHA!

Desuden er jeg RØV dårlig til at sole mig. Når jeg endelig ligger ned, ved jeg aldrig hvor jeg skal placere mine arme. Specielt ikke på sådan en solseng med armlæn på. For fuck sake, mine arme er ikke altid lange nok til at nå de der skide armlæn så jeg har dem for det meste altid langs siden af min krop.. MEN HEY – så bliver der jo skygget takket være armlænene. ÅHJJ mange problemer tror nogle af jer kender til det. I hvert fald så ligger jeg aldrig i solen for lang tid!

 photo IMG_8882_zpseb4353d1.jpgJeg er faktisk overhovedet ikke en læsehest, på INGEN måde! Jeg kan aldrig finde tid til det. Og det sjove er, at jeg ikke har andet end tid. HAHA! MEN, når jeg så er på ferie er det skide godt med en god bog. Også har jeg faktisk svært ved at slippe den igen!

I oktober sidste år, haha.. Begyndte jeg, at læse fifty shades! Og siden der er jeg aldrig rigtigt kommet videre. SÅ inden jeg rejste på Rhodos besluttede jeg mig for, at tage den med mig. Og der formåede jeg faktisk, at læse hele første bind færdig OG kom halvejs ind i toeren. WUHU – hallelujah. Nu er jeg så bare gået i stå igen. Må vente til min næste rejse!

 photo IMG_8916_zpse5e6c5dd.jpgJeg er PÅ INGEN MÅDE en vandhund! Jeg er faktisk elendig til sådan noget med udspring og bombe og så holder jeg mig stadig for næsen! Jeg lærer det sgu nok aldrig, det der med at holde vejret. Det er faktisk en anden sjov ting ved mig – jeg har utrolig mange problemer ved at trække vejret igennem munden. Skræmmende! Jeg får sådan helt klaustrofobi bare ved tanken! Jeg fik engang en næseklemme, hahaha.. oh du milde.. det hjalp bare overhovedet slet ikke!

 photo IMG_8920_zps57e0a3f3.jpgJeg elsker at ‘hænge ud’ i pool kanten.. Men når det kommer til svømning så svømmer jeg som en hund! Når man ikke holder svømning ved lige, så er det sgu svært at vise hvor god man engang var! Det fik jeg i hvert fald bevist på ferien! photo IMG_8923_zps5cce7213.jpgJeg tror, at en af grundende til, at jeg ikke er den vildeste vandhund er, at jeg altid vælger de forkerte bikinier. Det er jo klart så! Det er aldrig sjovt hvis den lige bliver skubbet lidt til siden i det man hopper ud fra kanten! SERIØST – største mareridt haha.  photo IMG_8961_zps1eeb65f5.jpgKig godt på billedet. HAHA jeg blev nød til, at købe mig en badering. Skide fantastisk, specielt når poolen var så dyb og når jeg ikke kan finde ud af ‘at træde i vandet’ eller hvad det var min svømmelære i sin tid kaldte det.

Jeg er UTROLIG sart, strande og søer har aldrig sagt mig noget. JO det er skide hyggeligt, at ligge ved stranden. Men vandet – puha! Det skal helts være helt klart før jeg tør bevæge mig ud i det. Stenstrande har bestemt heller ikke ligget på top 3 over favorit steder. Men så var det godt der var en pool. Ikke fordi det er meget mere lækkert, specielt ikke når man kan hoppe i vandet UDEN solcreme og så derefter være SMURT ind i sådan noget olie vand. puha! Men hellere det, end en SØ i hvert fald.

 photo IMG_8848_zps25ff728e.jpgLige meget hvor varmt det er så har jeg lært, at jeg ALTID skal have en trøje med mig. Jeg er typen der ALTID fryser! Åhh, så irriterende, især fordi der ikke er nogle der gider bære min trøje haha, når jeg altså ikke fryser. Men VIRKELIGT! Jeg har altid en trøje med mig, hvorend jeg gårhen for jeg får ALTID brug for den.

 photo IMG_8861_zps1131cc12.jpgHEY og så findes der intet bedre end, at rejse med sin kæreste! UHMM.. det var bestemt ikke sidste gang<3

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

MANDAGENS