SKOTLAND

20 FACTS

hej21. Jeg elsker at rejse og det har jeg altid gjort! 2. Jeg lever 100% op til mit stjernetegn som er fisken! 3. Jeg har endelig fundet min vej i livet, nu mangler jeg bare en elevplads! 3. Jeg synes selv, at jeg er en fighter! 4. Jeg håber og tror på, at jeg har fundet mit livs kærlighed! 5. Jeg er bange for at blive ældre, men når jeg så kigger på min smukke kæreste på 29 hjælper det lidt! 6. Jeg ELSKER cheeseburgere! 7. Jeg vil gerne have børn! 8. Jeg er blevet lidt af en stræber i skolen! 9. Mælkechokolade er det bedste jeg ved! 10. Jeg er en elendig blogger! 11. De sociale medier har været skræmmende for mig i en længere periode! 12. Jeg bor to steder lige pt! 13. Jeg må erkende at jeg bare ikke kan tåle alkohol længere! 14. Jeg har været elendig til at træne, hvilket der øjeblikkeligt skal laves om på! 15. Jeg vil SÅ gerne arbejde i bilbranchen! 16. Jeg har fundet mig en mand der ELSKER at lave mad.. Findes der noget bedre? 17. Jeg har ikke været syd på i sommers og længes efter at komme afsted snart! 18. Jeg har de bedste mennesker omkring mig! 19. Mit mål er at stoppe med at ryge! 20. Jeg har jakke fetish!

1 KOMMENTAR

  • If you desire to improve your know-how just keep visiting this website
    and be updated with the most up-to-date news posted here.

    Siden  ·  Svar på kommentar

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

SKOTLAND