HVID SOM SNE

THE MIND IS EVERYTHING. WHAT YOU THINK YOU BECOME.

PicMonkey Collage6PicMonkey Collage7

  • Do not dwell in the past, do not dream of the future, concentrate the mind on the present moment.
  • Health is the greatest gift, contentment the greatest wealth, faithfulness the best relationship.
  • We are shaped by our thoughts; we become what we think. When the mind is pure, joy follows like a shadow that never leaves.
  • There are only two mistakes one can make along the road to truth; not going all the way, and not starting.
  • You will not be punished for your anger, you will be punished by your anger.
  • It is a man’s own mind, not his enemy or foe, that lures him to evil ways.
  • We are what we think. All that we are arises with our thoughts. With our thoughts, we make the world.
  • Let a man overcome anger by love.

YOU DON’T HAVE A SOUL. YOU ARE A SOUL. YOU HAVE A BODY.

Det her, er hvad jeg tror på. Og det her, er hvad du burde begynde at tænke over:

  • Accepter din fortid, du vil aldrig kunne lave noget om på den, den er som den er- og meget af den, har du selv været med til at skabe. Aldrig fortrænge den!
  • Hvad andre tænker om dig, er ikke dit problem. Aldrig glem dig selv, hver den du er. Hver stolt, du lever kun en gang – nyd det, og hvis det er svært. Så arbejd på det!
  • Brug tiden fornuftigt, er du ked af det? er du blevet såret? så brug tiden. Tiden hæler alle sår.
  • INGEN er skyld i din glæde, det er du selv!
  • ALDRIG sammenlign dig selv med andre, de lever på deres måde- accepter det og lev dit eget liv på din måde. Så kommer man længst!
  • Stop med at analysere, stop med at tænke for meget. Du propper kun din hjerne med unyttige ting, og det er okay ikke at vide alt.
  • Stop med at dømme andre mennesker, istedet for så hver glad på andres vegne. Dømmer man, hvorefter man kan mærke at det gør ondt inden i, er det kun et tegn på, at man har det skidt med sig selv, arbejd med det. find ud af hvad det er, der gør ondt. Accepter dig selv, ligesom at man skal acceptere alle andre. Ingen er ens. Og heldigvis for det!
  • SMIL! andres problemer er ikke dine problemer, og du kan ikke redde hele verden. HUSK DET.
  • Det er okay at være egoistisk!
  • Du er lavet af kærlighed, ikke af had. Hvad du tænker, er ikke det du er, det samme gælder for alle andre.
  • Lær at kunne kontrollere dine tanker, accepter dem. Men lad hver med, at tage dem tæt ind til dig.

 

Jeg er selv igang med, at ændre mit syn på livet og min tilgang til det. Jeg har altid troet mere på buddhismen, end andre religioner. Men det er først her for tiden, at jeg sådan har sat mig rigtigt ind i det. Det hele handler om, at man skal finde ud af hvad man tror på og hvad man står indenfor. Nogle mennesker tror slet ikke på noget, mine forældre blandt andet, og det er også helt okay. Vi er alle forskellige, og hvis det kan redde en, at tro på et eller andet- er det’ det man skal gøre.

Jeg har det sidste årstid været rigtig ked af det, og i må ikke spørge mig hvorfor. For jeg ved det ærligt talt ikke. Men noget ved jeg, og det er at jeg har været rigtig usikker og jaloux. Det har derfor været på tide, at der blev gjort noget ved det. Jeg fik et spark bagi, fik fortalt at jeg skulle begynde at se anderledes på tingene, nemmere sagt end gjort. Men, at jeg skulle begynde at ‘tale’ til mine tanker, istedet for at lade dem gå mig på. Det lyder helt vildt sært, og mange jeg kender har grint lidt over det. Men det hjælper utroligt meget!

Som overskriften lyder, ‘hvad du tænker, er det du bliver’. Det er virkeligt gået op for mig, hvor meget ens tanker kan manipulere med en. Mine tanker har altid prøvet at gøre situationer værre end hvad de har været, og derfor har jeg ofte reageret voldsomt.

Jeg har ofte følt, at jeg var to personer i en krop. Og da jeg undersøgte det nærmere, var jeg ikke alene om det. Noglegange føler jeg, at jeg sætter mig selv på plads, beder mig selv om at stoppe – men det har aldrig hjulpet. Mit ego har altid taget over, og derfor har jeg været ude i en del konflikter, både med familie, kærester og venner.

Efter at jeg er begyndt, at acceptere mine tanker nærmest talt til dem. Har det hjulpet rigtig meget, især på jalousien!

Jeg ved godt, at dette indlæg er et meget anderledes indlæg, nogle ville måske mene at det er underligt. Men jeg ved, at der er mange der går med nogle små problemer inden i, og tror det er normalt. For mig har det været vigtigt, at komme ud med. Og jeg vil rigtig gerne høre fra jer, hvis i selv går med nogle tanker.

Vi kan altid hjælpe hinanden, husk det 🙂

2 KOMMENTARER

  • Sandra

    Er så enig med dig, jeg er selv godt inde i buddhismen og synes det er så fascinerende og inspirerende. Jeg snakker selv til mine tanker, det har været et vigtigt step efter at blive diagnoseret med angst. Der er alt for få, som arbejder med deres tanker, hvis du spørger mig 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • HELT ENIG!
      – allerede i folkeskolen burde de lære det. Overvej lige hvor mange konflikter de ville undgå!
      Jeg synes det er rigtigt rart. Især fordi jeg altid har været så temperamentsfuld, det har virkeligt hjulpet.

      Det vigtigste er, at man ikke diskutere med sig selv. At man ikke bliver manipuleret af sine tanker. Det kan virkeligt gå hen og ødelægge en. Man skal vælge sine kampe, hvilke nogle der er værd at kæmpe.

      Siden  ·  Svar på kommentar

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

HVID SOM SNE