EN HELT NY VERDEN

MÅL FOR 2017

img_9432Et af mine store mål for det nye år er helt klart, at finde den gode gamle energi frem og få styr på MIG. Holde stressen nede og leve nu og her. Lære at tage en dag ad gangen, i stedet for at bekymre mig om i morgen. Jeg skal begynde at gøre mere hvad JEG har lyst til, istedet for at holde mig tilbage og tænke for meget. Jeg kunne også godt tænke mig, at blive bedre til at udnytte tiden optimalt, istedet for bare at falde hen i sofaen og skubbe gode idéer for langt væk, for jeg føler at jeg har så mange gode ting at byde ind med hist og pist. I kender det sikkert godt, de der tanker “jaja, det ordner jeg bare i morgen” og lige pludseligt har man tusinde af ting man skal nå.

Jeg kunne godt tænke mig, at blive bedre til at gå tidligt i seng, få min søvn og være frisk og veludhvilet de fleste af ugens dage. Have lettere ved at komme op om morgenen og spise en god omgang morgenmad. Det kender vi vidst alle sammen – det letteste i hele verden er vel også at udskyde morgen alarmen og stå for sent op og stresse rundt. Derudover kunne jeg godt tænke mig, at finde et system der gør hverdagens gøremål nemmere og mere overskuelige, lige pt. notere jeg alt ned på små gule klistersedler – så hvis i har en metode der virker for jer, så lad mig vide. Jeg er super afhængig af min kalender iøvrigt, førhen brugte jeg både den gode gamle papirskalender samt kalenderen på min tlf, men det fungerede ikke rigtigt for mig, det var egentligt bare dobbelt op på aftaler og noter der gik i vasken. Jeg er sygt ordensmenneske, det kan i vel fornemme, der skal simpelthen bare være styr på det hele og der skal jeg måske også lære at slappe lidt af, som nævnt ovenover skal jeg blive bedre til at leve nu og her og måske tage det en lille smule mere som det kommer bla bla bla..

Jeg har besluttet mig for til min fødselsdag, at ønske mig et nyt kamera. Jeg blev tidligere på dagen mindet om, at mit gode gamle Canon kamera måske er ved at stå af, i hvert fald lever billedekvaliteten ikke længere op til mine egne forventninger. Jeg kunne forestille mig, at kameraet også snart må fylde seks år oh shit. Med et nyt kamera, ville det også gøre det sjovere for mig at skulle tage billeder igen og komme tilbage i rytmen og måske få denne her blog op og køre igen, nu må vi se. Så det er endnu et mål for året, at komme tilbage på sporet stille og roligt.

At stoppe med at ryge er helt sikkert også et nødvendigt mål for mig i år, nu kan jeg snart ikke suge på den e-cigeret længere, selvom jeg ville ønske at det ikke var skadeligt for jeg er ret glad for det. Dog kan jeg mærke på mig selv, at det IKKE er særlig sundt og derfor må jeg ligge den på hylden meget snart. Det er der sikkert også en masse af jer derude der kender til. Vi må gøre det sammen!

Derudover handler det vel bare om at man skal være glad for livet, glad for det man har og for de mennesker man har omkring sig. Hvad har i af mål for det nye år? <3 

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

EN HELT NY VERDEN