BACK ON TRACK

FREDAGS CLOGS

collage collage2collage3collage1Denne Sanita clogs model som jeg flasher for jer i dag, er en sandal som både er god til hverdagsbrug og til festlige stunder, hælen er på  10,5 cm – altså lige en hæl-højde for mig (det gør mig lidt højere og flottere, haha). Modellen hedder Sanita pax  og DU kan komme direkte ind på sandalen ved at trykke på navnet, super smart og nemt. Jeg har valgt sandalen i en brun farve – fordi jeg faktisk altid har ‘manglet’ en brun fin sandal, men den er også lavet i en sort farve, linket til den finder i HER! Prisen ligger på 1.299,- billigt sluppet for en god og komfortabel sko. Som nævnt tidligere herinde, er jeg meget positiv overrasket hvor gode de er at gå i. De hverken strammer eller gør mine fødder ømme efter en lang dag hvor jeg trasker rundt.

Du kan selvfølgelig få lov til selv, at se Sanita’s kollektion ved at besøge deres hjemmeside Sanita Clogs Eller også kan jeg lige guide dig frem til deres mode sandaler eller lidt fashion måske? 

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

BACK ON TRACK