JEG SØGER EN ELEVPLADS SOM EVENTKOORDINATOR

BACK ON TRACK

IMG_2818Sommerferien er slut og jeg er tilbage på skolebænken. Jeg startede på eventkoordinatoruddannelsen ude på NEXT (det gamle CPH WEST) d. 15 august og regner med at være færdig med grundforløbet allerede omkring d. 16 september. For mig var det virkeligt dejligt at starte i skole og komme tilbage til virkeligheden, bare det at komme lidt væk fra de trygge rammer på hjemmefronten og møde nye mennesker. Det skal dog siges, at det har været en uforglemmelig sommerferie med familie, venner og ny kæreste. Lige nøjagtigt “ny kæreste” og hvem er så det? Mark hedder han og han er allerede blevet til noget i mit liv, som jeg aldrig nogensinde vil være foruden. I skal nok få lov til at møde ham herinde på bloggen – når det rigtige tidspunkt kommer. Ihvertfald har jeg haft en dejlig sommerferie. Jeg lagde ud med 6 ugers fuldtidsarbejde i den lille forretning, derefter drog kæresten og jeg en uge til Jylland hvor vi besøgte hans familie. Min egen familie fra USA kom så til Danmark nogle dage efter og skulle være og bo hos mine forældre i Ishøj i 4 uger, så dem tilbragte vi/jeg også en del tid med, hvilket har været en kæmpe fornøjelse. Jeg fik tilbuddet om at rejse med dem en uge til Skotland og det var jo en oplevelse som jeg ikke kunne sige nej tak til! Bum, det var så de to måneders ferie der lyn hurtigt forsvandt.

Jeg tænker at lave et indlæg fra min tur til Skotland. Det er et meget yndigt land, med helt vildt mange seje og spændende turistattraktioner. Dog er det ikke et land som jeg nødvendigvis behøver tage til igen, men smukt var det.. OG KOLDT!

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

JEG SØGER EN ELEVPLADS SOM EVENTKOORDINATOR