FÆRDIGUDDANNET ENTREPRENØR-DESIGNER: FØLG MIN REJSE PÅ KEA GENNEM MIN FACEBOOKPROFIL

JEG SØGER EN ELEVPLADS SOM EVENTKOORDINATOR

collageDet handler om at bruge sit netværk:

I august måned starter jeg på eventkoordinatoruddannelsen efter to år på KEA. Nogle vil helt sikkert mene, at det er, at træde 1000 skridt tilbage når nu man er nået så langt. Men sådan fungere det altså ikke helt! Mit alternativ, var at søge en top-up på KEA og ende som en bachelor student (hvis man var så heldig at komme ind), men det er bare ikke det jeg vil med mit liv, i hvert fald ikke lige nu! Når det så er sagt- føler jeg endelig, at jeg har fundet min vej. Dog er det virkeligt svært at finde en elevplads. Jeg har søgt og søgt, men det har ikke givet pote. Hvis du, kære læser- kender et sted, eller har hørt om nogle der søger en elev, skal du være så velkommen til at smide en kommentar i kommentarfeltet, eller sende mig en mail: Khovgesen@hotmail.com! Jeg har en super ansøgning og et super CV liggende klar. <3

Hvis ikke det lykkedes mig i denne omgang, må jeg søge andre veje. Der findes heldigvis et hav, af andre muligheder ude i den store verden, så det er jo heldigvis bare om at klø på! Det kunne også være, at man bare skulle pakke sin kuffert og rejse væk et års tid, who knows.

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

FÆRDIGUDDANNET ENTREPRENØR-DESIGNER: FØLG MIN REJSE PÅ KEA GENNEM MIN FACEBOOKPROFIL