JEG HAR FUNDET MIN BRUDEKJOLE!

FÆRDIGUDDANNET EVENTKOORDINATOR

I november 2018 færdiggjorde jeg min uddannelse som eventkoordinator. Jeg bestod uddannelsen med et stort og fedt 10-tal og jeg er så fucking stolt af mig selv – I DID IT!

Tilbage i januar 2018 var jeg ved (gentagende gange), at kaste håndklædet i ringen. Jeg skrev også det her indlæg, som iøvrigt var det eneste indlæg hele sidste år – og det var der altså gode grunde til! Allerede midt i 2017 gik jeg ned med flaget og “en ulykke kommer sjælendt alene” som man siger.. Herefter tog det mig nærmest et halvt år før det gik op for mig for alvor, at jeg måtte træde hårdt i bremsen og stoppe alt det jeg havde gang i.

“Når en dør lukkes – åbnes der sig en ny..”

Jeg vinkede farvel til Badminton Danmark start januar og gik efterfølgende hjemme helt frem til 1. marts. Herefter startede jeg på min nye elevplads som eventkoordinator. Her startede jeg på Tivoli Hotel & Congress Center – hvilket viste sig, at være en fantastisk mulighed. På Tivoli Hotel pendlede jeg imellem hotelreceptionen og konferenceafdelingen. Dette var med til at give mig en bedre og bredere viden om hotellet som helhed. Min elevtid sluttede 31. december hvorefter jeg fik tilbudt en stilling i konferenceafdelingen. Det sagde jeg selvfølgelig JA til!

Jeg synes det har været to lange, hårde og slidende år for mig. Jeg er simpelthen blevet dårligt behandlet. Meget kan jeg sige, mene og føle, men for mit vedkommende har det dog også været to meget lærerige år – som jeg egentligt ikke ville bytte for noget. Jeg er stolt over hvor jeg er i dag og jeg havde ikke været nået så langt, hvis det ikke havde været foruden min egen viljestyrke, samt gå på mod. Ser jeg tilbage i bakspejlet var jeg måske ikke klar til, at starte på Tivoli Hotel allerede d. 1 marts. Her kunne jeg muligvis godt have haft mere tid hjemme – i trygge og vante omgivelser. Dog er jeg glad for, at jeg tog springet og færdiggjorde min uddannelse.

Et god råd herfra: Med ovenstående sagt, så må vi konstatere det er naturligt, at støde på bump i livet. Disse bump må vi ikke lade os knække af, tværtimod – hellere tage en pause fra det hele og så få pustet ud. Der ligger stolthed i at kunne sige fra og det vil de fleste foretrække frem for, at bryde sammen.

Sidder i tilbage med spørgsmål til mine to år som eventelev eller generelt bare spørgsmål til uddannelsen/eventbranchen – hit me!  Jeg svarer også gerne på mails: khovgesen@hotmail.com eller på fb/insta.

1 KOMMENTAR

  • The process begins in the uncomplicated activity of your account
    option. They will shun jobs its keep isn’t help to the neighborhood involved.

    These art reproductions of paintings printed on canvas sheets or paper and then framed
    and hung on walls.

    Siden  ·  Svar på kommentar

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

JEG HAR FUNDET MIN BRUDEKJOLE!