What's going on

STØVLE SNAK

collagePicMonkey Collage

Støvle til 799.00,- HER / Støvle til 999.00,- HER / Støvle til 699.00,- HER / Støvle til 499.00,- HER

Som i nok ved, har jeg altid en sort høj ankel støvle på. Den høje sorte ankel støvle, købte jeg i Bianco sidste år, og den har været limet fast på min fod et helt år. Jeg ELSKER den støvle, desværre er den ved at være godt slidt op, og jeg kan simpelthen ikke skaffe den igen. Derfor måtte jeg bukke under i sidste uge, og købe Bianco’s nyere model, altså samme hæl som min gamle, men SLET ikke den samme støvle. Og faktisk ik, så er jeg allerede blevet SÅ glad for den at jeg ALDRIG tager den af igen, jeg troede det ikke – men det er jeg!

Jeg har lavet en ring om den i min lille collage, så i kan se hvilken støvle jeg snakker om^. Den ligger kun til 699.00,- hvilket jo er en helt igennem fantastisk pris, så helt ærligt. Overvejer at købe et par mere ‘just in case’. Hende der betjente mig i Bianco fortalte mig, at de ikke rigtig ville få dem hjem igen, altså støvler med sådan en flot høj hæl. Jeg var ved at DØ da jeg fik det af vide!

Anyway,

Jeg købte i usa, et par knæ lange støvler men fortrød hurtigt – jeg må simpelthen erkende, at jeg bare er for lav til de støvler altså! Hælen var ALT for lav, de var ‘lidt’ for store i mine ben og så fik jeg sgu også købt dem for store, flot. Så jeg har heldigvis allerede fået solgt dem. Bianco har lavet nogle knæ lange støvler, der simpelthen er PERFEKTE – til os lave tøser med tynde stænger. Dog kræver det, i mine øjne at man har en okay lang overkrop, ellers ligner man altså hurtigt en frø. Det gode ved denne støvle, er at hælen er så fucking lækker høj, ligeså høj som mine nye og gamle ankel støvler. De ligger til 799.00,- hvilket jo er en fair pris, men ville jeg få dem brugt? Jeg tror det sgu ikke. Istedet, har jeg så forelsket mig i støvlen til 999.00,- og jeg blev enig med mig selv om, at den havde den perfekte længde i forhold til min krop, den er hverken for lang eller for kort og den sidder virkeligt også pænt, helt tæt til benet. Det eneste øv ved den, er hælen. Men hallo, måske er det meget rart at der ikke er en gigantisk hæl på hver dag. Ih, måske jeg bare skulle købe en af hver!

 

1 KOMMENTAR

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

What's going on