HOME SWEET HOME

What’s going on

collage
collage1 collage2Jeg har arbejdet hver dag fra i torsdags af, og jeg skal arbejde helt frem til på lørdag – så der har og vil ikke være mange indlæg fra mig (både på bloggen & på instagram), medmindre jeg tager mig lidt sammen de næste par dage. MEN, i må så bære over med – at alle billederne bliver taget i butikken, da det er her jeg er konstant og hele tiden. Jeg vil prøve at holde jer opdateret med outfits-indlæg osv. Billederne ovenover er fra her forleden, hvor jeg hoppede i noget tøj fra butikken, som rent faktisk er MEGA SEJT. Jeg overvejer selv at nappe både blusen OG nederdelen. Btw, i burde følge med på butikkens facebook side, det kunne jo være i fandt noget lækkert – i kan finde linket til butikken øverst på bloggen!

Jeg håber i har det fedt, det har jeg i hvert fald!

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

HOME SWEET HOME