FABIO'S PAPARAZZI!

OM TI DAGE REJSER JEG!

collageNu er det snart oktober måned og jeg er træt af alt og alle. Spørg mig en gang om jeg er en smule deprimeret og i får en flad.. joke! Jeg rejser til USA her d. 7 oktober og jeg glæder mig helt vildt. Jeg glæder mig til at komme afsted med min familie, komme væk fra hverdagen og bare nyde friheden ‘over there’. Jeg glæder mig til at tage jer med på min rejse, vise jer Boston, vise jer min familie og vise jer New York. For mig bliver det nok, at skulle starte forfra – komme tilbage til virkeligheden og få mit liv tilbage. (Især når jeg kommer hjem igen, jeg glæder mig!)

Lige nu er jeg halvsløj, så det hele lyder nok værre end det egentligt er. Men kender i det? Jeg længdes bare efter at komme lidt væk og måske bare mærke hvordan det føles at være mig, og kun mig.

Hvad er det jeg snakker om, hvorfor har jeg så meget brug for, at føle hvordan det er at være mig? Er jeg ikke glad og har jeg det ikke godt?

JO MAN, jeg har det alletiders. Jeg er lige kommet ud af mit andet forhold, som i ikke ved noget om. Det havde jeg nemligt undladt at blogge om, og det er så min undskyldning til hvorfor der har været SÅ stille på bloggen. Men hey, jeg har det okay – jeg havde en rigtig fin sommer med ham her fyren, og mere var der ikke i det. Nu er det på tide, at tage den med ro, få mit liv tilbage efter flere måneder med knald på. og bare mærke hvordan det føles at være MIG.

Men hey, jeg skylder jer et indlæg om min tur til Gran Canaria med min smukke veninde!

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

FABIO'S PAPARAZZI!