HÅRDE DAGE MEN DEJLIGE DAGE .. DET ER JO WEEKEND & DER ER JO DANSK FASHION OUTLET I NÆSTE WEEKEND.. WUHUUU

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketHej på bloggen..
Har meget at se til disse dage, der er jo OUTLET I ØKSNEHALLEN I NÆSTE WEEKEND! (HUSK DET NU) Derfor er vi tre piger + Helle & Flemming nede i butikken og ordne alt tøjet, og gøre alting klart parat start .. Det bliver det vildeste.. VI har simpelthen de FEDESTE varer!!!! glæd jer.. KOMMER I DERUD????? Jeg skal nok komme med mere info til jer som intet ved.. men det er ihvertfald fredag, lørdag & søndag. Så sæt kryds i kalenderen!! HUSK at fredag er kun for VIP – så ind og køb billetter .. til jer der ikke kan vente, kan i trykke jer ind på siden HER

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *