MOVING OUT!

FØNNER!

peeÅh altså, nu må man jo til det – de nødvendige køb før man flytter og har færre penge imellem hænderne, jesus christ. Min bedste’bedste fønner igennem 5 år, er desværre gået hen og brændt sammen, derfor måtte jeg idag ud og købe en ny, uden overhovedet at google hvilke nogle der er gode/anbefalet, typisk mig. Jeg går udelukkende efter en STOR fønner, med ‘krølle-dutten-mundstykket’ med i pakken, for det er sådan jeg krøller mine krøller op, skide smart og en rigtig god idé hvis man altså har et krøllet garn i forvejen, her bliver krøllerne nemlig kun flottere og endnu større.

Jeg valgte at købe denne her smarte fønner fra remington i Matas til 399,95,- og da jeg så åbner kassen herhjemme, bliver jeg bare så skuffet uden egentligt at have prøvet det haha. Jeg synes ikke ‘krølle-dutten-mundstykket’ er stort nok/dybt nok.. Men nu må vi se..

Bruger i også sådan et mundstykke til jeres krøller? Det er altså virkeligt godt, jeg har i hvert fald altid benyttet mig af det.

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

MOVING OUT!