NYTÅR I MALMØ DAG 2 // NYTÅRSAFTEN

NYTÅRS LOOK 2013

Hej søde læsere, det her indlæg er til jer der er interesseret i hvordan jeg har sat hår og lagt min make-up til nytårsaften. Jeg tænkte desværre ikke over, at tage billeder som sådan undervejs, så jeg vil istedet prøve at forklare jer med ord hvordan. I er velkomne til, at stille så mange spørgsmål som overhovedet muligt i kommentarfeltet!<3

HÅR

Til at starte med, tog jeg selvfølgelig det helt lange bad, brugte gode produkter til min krop og mit hår- sprang godt nok balsammen over, da jeg krøller bedre hår uden. Og her føler jeg også lidt, at krøllerne holder langt bedre uden det bløde stads. Jeg var også ved at springe hårolien over efter badet, men tænkte NO WAY, lidt beskyttende må jeg være.

Jeg føntørrede mit hår, droppede glatningen, da jeg også føler at mit hår holder bedre hvis det er lidt hø-agtigt, så gik direkte igang med at krølle det 🙂

MEN MEN MEEEEN, inden jeg krøllede det skulle mit ansigt lige brunes lidt. Her brugte jeg SUNSPA ‘Tan in a can’ som kan købes i matas, og den er FANTASTISK. Jeg bruger body fitness, den med det grønne låg fordi jeg bare er så SPORTY, ej joke. Føler den holder bedst og kan klare lidt af hvert! Forresten, så er det selvbruner og ikke creme selvbruner, men spray. Virkeligt nemt og effektivt, og en meget bedre løsning end solarie!!!  photo PicMonkeyCollage2_zpsc0d57fb8.jpgImens selvbruneren skulle tørre ind, og efter at havde fønnet mit hår begyndte jeg, at krølle mine extensions med et helt almindeligt krøllejern, det skal hverken være et af de helt tynde eller helt tykke. Men et ganske almindeligt et. Jeg sørgede for at komme en MASSE hårlak i, man kan aldrig bruge for meget. Og her plejer jeg normalt at bruge den røde hårlak fra Poly swing.

Da jeg var færdig med at krølle mine extensions, delte jeg mit eget hår op efter- hvordan jeg sættet mine extensions. Jeg startede med at krølle det nederste hår, og hver gang jeg havde krøllet en tot, sprayede jeg den godt til med hårlak. Altså krøllede jeg lag på lag, og satte mine extensions i, hvergang jeg havde krøllede et lag- er i med så langt?

ALTSÅ krøllede jeg mit hår, som hvis jeg bare skulle have en midterskilning og håret nede.

Jeg huskede også, at spraye min ‘volume booster’ i, som man kan købe i matas. Et hår produkt af matas eget mærke. En lilla dåse! Det gør virkeligt det ekstra, og det kan stærkt anbefales. Også hvis man bare har håret nede, på en almindelig hverdag.

Efter jeg havde krøllet hele mit hår, + sat mine extensions i, vendte jeg hovedet nedad sprayede hårlak i og volume booster og rystede hovedet opad igen. Nu var mine krøller helt perfekte!

Jeg kørte derefter alt håret til den ene side, og her kan det godt være, at man kan se en masse extensions spænder, og de som man kan se, tog jeg ud og satte efter min frisure, sådan så det er, at mine spænder vender den vej håret går. Er i med så langt? 🙂

Her bruger jeg en kam, til at rede mit hår op i den ene side, så det får det der ‘sidecut’ look. Et look som jeg er HELT vild med!

Her brugte jeg en masse hårnåle som jeg krydsede ind imellem hinanden, så det holdte håret til den rigtige side. Det gjorde jeg så igennem hele håret og hele vejen ned til nakken! Amanda hjalp mig, med at finde mine egne ‘korte’ totter, og lagde hen over spænderne, sådan så det gav ekstra fylde samt at der også var hår i nakken som i kan se her: photo PicMonkeyCollage4_zpsb5682f22.jpgIgen, sprayede jeg mit hår til med hårlak så håret virkelig blev siddende. Jeg krøllede alt mit hår op igen, eller i hvert fald de totter der lige trængte, og samtidig med det, krøllede mine egne totter ind i extensions totterne. photo PicMonkeyCollage8_zps5c4279a8.jpg photo PicMonkeyCollage3434_zps7a0f7437.jpgPå billederne her kan man måske fornemme hvordan spænderne bliver krydset sammen, så de bliver siddende. Man kan også se, hvordan håret ligesom går pænt ned i nakken, sådan så alt håret ikke bare er kastet over til den ene side!

MAKE-UP

 photo PicMonkeyCollage1_zpsb10fd2df.jpgHåret var nu sat, og det var tid til at lægge make-uppen.

Jeg eftertjekkede lige om selvbruneren var som den skulle, og det var den. Jeg startede med at bruge pudder i hovedet, en bronzer fra MAC som jeg virkelig elsker. Jeg ville ikke overdrive for meget, nu hvor mit ansigt havde den glød den skulle, og at min hud ikke har brug for særligt meget. Derefter brugte jeg en bronzer fra H&M til mine kinder, og en bronzer fra Chanel med lidt rød glød farve i efter.

Jeg lagde en tynd eyeliner streg over mit øje, kom nogle kunstige øjenvipper på og lagde et tyndt lag mascara efter for at blende øjenvipperne sammen. Jeg bruger kun en mascara og kunne aldrig drømme om at bruge en anden, fra et andet mærke. Den mascara jeg bruger er fra Loreal ‘Telescopic’ den guld tynde, med sort farve i selvfølgelig.

Derefter følte jeg egentligt ikke, at jeg behøvede mere make-up på, men så tilføjede jeg alligevel noget sølv glimmer og dryssede på hele mit øjenlåg, og lidt under øjet. Det er jo nytår, og nytår er lig med GLIMMER JUHU! photo PicMonkeyCollage23233_zps73144b1f.jpgJeg tegner ikke mine øjenbryn op, synes simpelthen ikke det er pænt (jeg får godt nok mine øjenbryn farvet indimellem). Jeg bruger i stedet for en ‘gloss’ agtig mascara fra Bodyshop som ligesom fugter og stivner brynene så man selv kan sætte dem. En billig løsning er den gele fra ELF, den plejer jeg at bruge, men sjovt nok var den udsolgt lige op til nytår, selvfølgelig. HAHA!

Hvad synes i om looket? Og hvordan klarede i den selv foran spejlet?  photo PicMonkeyCollage7_zps94c78450.jpg photo PicMonkeyCollage6_zpsae47d7ea.jpg photo PicMonkeyCollage877_zpsf685ad19.jpg photo PicMonkeyCollage5454545_zpseb725da9.jpgJeg håber i kunne bruge det til noget, kys og møs<3

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

NYTÅR I MALMØ DAG 2 // NYTÅRSAFTEN