OAKLAND 85 T-SHIRT / GIVEAWAY ♡

HVAD SÅ NU?!

Collager11Hvad så nu? Hvad så om et år? Hvad så om 10 år?

En klog dame fortalte mig engang, at man ikke skal sætte mål i livet, at man ikke skal stresse sig selv – men at man heller ikke bare skal sætte sig ned på sin flade røv og vente på, at tingene sker – for så sker det aldrig.

Hun fortalte mig, at ens liv er skrevet for en, at livet er ligesom et manuskrift, at man faktisk selv har skrevet under på sin dødsdato. Pænt skræmmende, i know men alligevel er jeg overbevist på, at det er sandheden.

Overvej lige det her citat “tingene sker, af en grund” “hvis ikke det skete, var det heller ikke meningen at det skulle ske”.

Sådan ser jeg på alting og et eller andet sted, kan det godt anbefales. Man lærer at vende de triste ting til noget positivt. I det her tilfælde, er det godt at kunne – hvis ikke man kommer ind på den ønskede uddannelse.

Jeg har nu haft en sabbat år, og jeg har kun søgt ind på 2 uddannelser begge to på KEA. Min første prioritet er designteknolog og min anden prioritering er e-design.

Problemet er bare, at de ikke optagere særligt mange mennesker, og hvad skal der ske hvis ikke jeg bliver optaget? GODT SPØRGSMÅL. Jeg har intet planlagt, jeg har ikke turde tænke tanken, men nu bliver jeg altså nød til at være realistisk.

Måske sidder du derude og tænker ‘omg, dø over det, tag det som det kommer og som du selv siger – så var det bare ikke det du skulle?!’ og ja – du har HELT ret. Men hvad skal jeg så? 🙂

Selvfølgelig kan man søge igen til næste år, og måske bruge det her år på at forbedre sig. Men til hvilken nytte hvis man så ikke kommer ind næste år igen. ‘Åh visse vasse, så længe man ikke spilder sin tid- og hvis man bruger den fornuftigt – måske på at forbedre sig, skader det jo ingenting tværtimod’. Bla bla bla!

Spørgsmålet lyder igen – Hvad skal jeg så? Og hvad kunne jeg godt tænke mig?

Jeg har i mit sabbatår formået både at arbejde i en vuggestue, i en børnehave, i en klub, på en folkeskole, i BMW, På messer/outlets hvilket jeg gør hvert år. I designersmarket hvor jeg stadig er og i Boutique Røpstorff hvor jeg også er endnu. Faktisk jeg tror jeg snart, at jeg har været i ALLE brancher, bare smid en kommentar hvis du tvivler på mig.

Jeg er typen der skal prøve det hele, ALLE jobs – hele tiden lære og blive bedre til alting. Faktisk er jeg sådan en pisse irriterende type, som ikke bare kan nøjes – men som virkeligt skal ud og ‘være med til alt’. Men til gengæld har jeg svært ved at finde ro et sted. Måske fordi jeg føler, at jeg spilder mit liv på at blive hængende?!

Der skal ske noget nyt hele tiden, jeg skal have lov til at bruge mine kreative evner og folde mig fuldt ud. Jeg skal kunne se en udvikling, jeg skal arbejde og jeg skal være glad. Men selvfølgelig skal man starte et sted, og man skal uddanne sig – så man en dag kan få lov til at gøre disse ting.

Jeg føler godt nok, at jeg endelig har fundet min interesse (tror jeg, man ved jo aldrig med mig). Faktisk troede jeg, at min interesse lå i at arbejde med børn eller bare generelt mennesker. Jeg var helt 100 på at jeg ville søge ind på den Psykomotoriske uddannelse. Men hold kæft nej, jeg tog fejl. Jeg skal ud og lave noget, hvor jeg samtidig lærer noget nyt hver dag.

Måske ville det ikke gøre noget alligevel, hvis jeg ikke kom ind? Måske har jeg godt af at arbejde et år mere, tjene penge, spare op – tage ud og rejse. Gøre alle de her ting, de gode ting. Måske finder jeg en dag ud af hvad jeg vil, måske bliver det noget helt tredje eller fjerde. Måske skal jeg bare slappe lidt af, og lade livet flyde imens jeg hygger mig og gør de ting jeg godt kan lide, det er vel det vigtigste?

Lad os inspirere hinanden? Hvad er jeres største ønske, og hvad er jeres drømme job? Fortæl mig alting.

Ps. så tror jeg faktisk mit drømme job lige nu – SOM I LIGE NU, i dette øjeblik er, at blive agent. Syg tanke ik? Min familie døde næsten af grin da jeg fortalte det. Men jeg tror virkeligt, at jeg ville egne mig godt indenfor sådan et slags fag. Hvis ikke det bliver KEA, bliver det måske FBI, hvem ved 🙂

2 KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

OAKLAND 85 T-SHIRT / GIVEAWAY ♡