SALE!

Hvad skal der til for at arbejde som kantinedame?

DAGENS TILBUD I KANTINEN!!

En tartelet koster 6,-
Fire tarteletter for 25,-

Skal man overhovedet have en uddannelse for at blive kantinedame? Ej men hvad gik der galt med det der regnestykke de kalder for et tilbud :-). Tænk at kantinedamerne faktisk blev overrasket over at vi fortalte dem at det ingen mening gav. Jeg kan bare ikke helt sætte mig ind i tilbuddet 🙂 “chefen” ville ikke diskutere det med os, så vi skulle bare “lade som om” de kostede 7 .. Okay? det kan godt være det hele bare drejer sig om en krone. Det er bare en principsag 🙂

Er jeres kantinedamer lige så ringe?

3 KOMMENTARER

 • Synes ikke rigtigt hun nedladende, for de kantinedamer (vi har gået på samme skole), er luddovne, og er de vækker mildest talt også den tanke frem i mig – omkring man overhovedet skal have en uddannelse for at blive det. Fedt indlæg, og så er det ekstra sjovt fordi man ved hvordan disse kantinedamer er, som du snakker om :D.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Selvfølgelig skal man have en uddannelse for at blive kantinedame. Kan godt se, at det er en major regnebrøler hun laver der, men ofc skal man da være uddannet for at stå i en kantine. Man skal have f.eks. En ernærringsassistent for at lede et køkken 🙂

  Elsker din blog, men bliver ærgerlig over nedladende indlæg om andres arbejde. Nogen skal jo være kassedame, flaskedreng eller ja.. Kantinedame! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrine

   Tak Amalie 🙂
   Men tja.. Synes ikke det er “nedladende” det jeg skriver. Hvis jeg husker tilbage har jeg bare kun haft dårlige minder om kantinedamerne på skolen. Det kan godt være at den er lidt hård, den sætning omkring uddannelse osv, men altsåå.. det er nu også mere ment i sjov 🙂 Hele episoden i går var bare lidt crazy, så synes det skulle ind 🙂
   Men tak fordi du kommentere, har savnet at høre fra dig :-).. Følger også stadig med på din..

   Siden  ·  Svar på kommentar

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

SALE!