MIN WEEKEND.

BILER OG MIG ‘ha ha ha’.

ispå

Jeg ser mig selv som en god bilist, godt nok fik jeg først min kørerkort efter 5. forsøg, men jeg fik det- og det jo fantastisk.

Første tur efter at havde bestået kørerprøven, var jeg ude med tøserne og gik i stå i et kæmpe kryds. Alle pigerne SKREG, pis os haha ‘gør det aldrig igen’.

Jeg er aldrig blevet stoppet og overraskende nok? For ofte ser jeg ALDRIG når det er politiet, jeg prøver at overhæle ude på vejen, før jeg når op på siden af dem #ups.

Det skal også lige siges, at jeg arbejder i BMW – men har stadig ingen forstand på biler.

Hvad der er typisk ved mig på vejene:

1)

Jeg betragter mig selv som en god ‘tanker’. Altså, jeg er god til at fylde diesel på min mors bil. Men her i weekenden, I ROSKILDE, på shell tanken fattede jeg absolut ingenting. Først, parkere jeg HELT forkert og det resultere i, at jeg må vende bilen så det der ‘huld’ sidder i den rigtige side i forhold til diesel-slangen. Så langt så godt. SÅ bruger jeg seriøst 10 minutter på, at finde ud af hvor fuck man kommer kortet i, man plejer for helvede at komme kortet i først jo- det da klart. MEN, der er ikke sådan en ‘betalings-dims’ udenfor. Så tænker jeg ‘hm, man skal nok bare betale efter’. Så jeg tager fat i den der slange og prøver at trykke på knappen, men der sker INGENTING. Så bemærker min veninde og jeg, at alle virkeligt bare står og griner af os, og tilsidst er der så en der råber “gå inden for med dit kort først så virker det”. Da jeg så kommer ind på tankstationen står de bare og griner. Jeg aflevere mit kort og de trykker på ‘the-one-knap’ så lortet fungere. Det skal lige siges, at jeg kun skulle tanke for en sølle 50’er WTF ik? hvad gør man ikke for lige, at kunne overleve turen hjem. Vi får tanket og jeg går ind og betaler og kører så videre.

Så holder vi i et kryds og folk blinker, vinker og prøver at sige noget. Det skal lige siges, at der var OVERDREVET mange mennesker bag os, haha og min veninde og jeg fattede igen IKKE en skid. Vi smiler tilbage og vinker, indtil en ber os rulle vinduet ned for så, at fortælle mig, at jeg har glemt at sætte diesel kapslen i, det hele stod seriøst åbent. Jeg panikkede fuldstændigt, vi sad for rødt og jeg begyndte at tænde havari blinket og prøvede så, at overtale min veninde til at sætte livet på spil for at gå ud midt på vejen og lukke den. Men det turde hun sgu ikke, ØV. Der skete heldigvis ikke mere på den tur og vi fik den lukket på en sidevej haha.

2)

Jeg har ingen stedsans, jeg kan bestemt ikke se i mørke og så kan jeg dårligt finde ud af, at følge en GPS. Når jeg kører bil og jeg ved hvor jeg skal hen – kan jeg SAGTENS høre musik, men skal jeg køre længere kan jeg INGENTING.

Ude i lufthavnen kører jeg altid forkert, selvom jeg efterhånden har kørt den vej 100 gange. Jeg ender nede ved de der virksomheder fordi, at jeg drejer for tidligt i rundkørslen. Pisse irriterende!

Noglegange kører og henter jeg min far til og efter arbejde og jeg har kørt ruten så meget på det sidste, alligevel formår jeg at dreje af på cykelstien fordi jeg simpelthen mener det er den rigtige vej. HVER GANG, jeg er simpelthen for ‘sikker’ haha idiot.

Det tog mig omkring en måned, at lære vejen alene i bil til Mc donalds i Vallensbæk (nabobyen, 5 min fra mig af). #shitshitshit.

3)

Jeg synes selv, at jeg overholder reglerne. Men dem der kører med mig, frygter for deres liv og det forstår jeg ikke, ja? jeg glemmer måske at sætte farten ned når jeg drejer, men jeg klare den hver gang.

Altså, det er normalt at glemme ting..

Der var blandt andet en dag ,hvor jeg skulle til Taastrup og hente min computeroplader. Jeg havde selvfølgelig glemt den i skolen, og en af mine klassekammerater var så søde at tage den med hjem. Det var mørkt, og jeg mindes ikke at jeg brugte gps – følte den virkeligt på den tur. Hende jeg havde med mig, kunne vejen sagde hun haha. Anyway, så formåede jeg at dreje af for tidligt og ende op på en cykelsti. Jeg fortsat ned af den og guess what? det var en fucking blind vej. Ergo skulle jeg bakke tilbage, og er der noget jeg IKKE kan, er det at bakke.

Heldigt var det, at ham fra min klasse havde et kørekort så han bakkede bilen ud for mig. Jeg sagde mange tak, satte mig ind i bilen og vi kunne køre hjem.

Vi kørte og kørte.. og pludseligt begyndte hele lortet at ryge WTF – brændte bilen? #skældudtilmig og hvad gør vi?. Vi hoppede ud og fattede ikke en skid. Der lugtede forfærdeligt inden i bilen,men der var intet at se ud over en lille smule røg. Det viste sig så, at jeg havde glemt at lægge håndbremseren ned #shitshit. Min far var i chok over at jeg ikke kunne mærke det, da jeg kørte rundt. Hvad fanden ved jeg haha. Vi overlevede turen og fik luftet godt ud!

4)

Fremmede biler og automatgear siger mig INGENTING.

Jeg har engang prøvet at trille baglæns ned af en bakke i en bil, på parkeringspladsen i Fields. Bilen kunne simpelthen ikke trække sig selv op. #skræmmende!

Ja, og så de der SMART biler – det er sgu så smart at man selv skal tænde lygterne. Dumt at glemme det i mørke. #reminder til mig selv, husk LYGTERNE.

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

MIN WEEKEND.