MY BEAUTY QUEEN.

MIN WEEKEND.

farmor1farmor2

Som i nok ved, så brugte jeg både fredagen og lørdagen på messen i Roskilde. Jeg har slet ikke kunne overskue ‘dagens’ osv i denne her weekend, især ikke igår- derfor får i lige de her #selfies haha.

Var der forresten nogle af jer, der var ude på messen? 🙂

Jeg kom pisse sent i seng igår, og det resulterede i en morgen-sur-mig HAHA – i kender det vel allesammen. Men alligevel skulle jeg op og gøre mig klar, for min farmor skulle fejres. 72 år, sikke en alder- hun holder sig sgu godt. Vi mødtes omkring frokosttid og spiste på ‘regnbuen’ i Frederikssund og puuh.. det sted er VIRKELIGT ikke mig. Anyway – vi havde en hyggelig dag, og det er altid rart at se sin familie<3

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

MY BEAUTY QUEEN.