Udsalg

I L O V E R I N G S

JEG ELSKER RINGE..

Mine yndlingsringe – billeder fra samlingen uhmm.. hver gang jeg ser en nice ring bliver jeg nød til at købe den. Ofte kan jeg få helt ondt af nogle af mine ringe hvis jeg ikke lige har haft dem på et stykke tid. Jeg elsker at folk fra min klasse tror at jeg har forskellige ringe på hver evig eneste dag, bare fordi at jeg altid skifter imellem dem:) Ringe er en super nice opfindelse, de hjælper altid en på en dårlig tøj dag også er de samtidig skide gode til at gøre ens outfit mere interessant. Ringe er bare guf, just saying 😀

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Udsalg