SUNDAY? I ACTUALLY LIKE YOU!

FORDI JEG KAN & HAVDE LYST :-)

Jaa.. jeg er i mit hygge-humør (med hensyn til det tidligere indlæg), det er jeg altid når jeg ligger i min seng med stearinlys. Kender i følelsen? Man får helt lyst til at skrive digte og bøger.. haha, okay! Det var nok lidt overdrevet, men jeg tænker altid over ALT når jeg er alene.PhotobucketMin veninde nansi kom hjem til mig i dag, jeg elsker den pige. Hun er en af mine aller bedste veninder og jeg ville gøre ALT for den pige. Hun er bare .. SØD 🙂 Når, men hun kom hjem til mig i dag og vi besluttede os for at hænge lidt ud, haha.. i havnen! Lidt random, det mindede mig lige om den der havne-sang.. hvor du fra, jeg fra havnen.. haha dræbt! Vi så solnedgangen og fik snakket om alt-muligt-shit, i ved nok.. OG så hyggede vi os bestemt!

I dag er det fuckermame tirsdag, klokken er over 12.. min sidste sommerferiefucking-dag.. FÅCK hvor kommer onsdag bare tættere og tættere på.. Utroligt! Jeg ved ikke om jeg skal græde eller grine.. Men jeg glæder mig allerede utroligt meget til at lave et dagens.. Jeg er træt af at bruge min blog som dagbog.. Selvom jeg dog elsker at skrive løs om alt muligt ligegyldigt noget..

MEN, jeg håber i har det dejligt, og det er skønt at se at i har været så aktive med kommentarer til mine indlæg, uhhh jeg elsker jer!<3 SOV GODT, MØS!

2 KOMMENTARER

  • Jeg glæder mig til at se nogle af dine outfits igen! Jeg synes du er så pokkers inspirerende!!!! HAHA, dine dagbogs indlæg er nu også cool nok

    http://natacha-bach.blogspot.dk/

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Tusind tak, det er jeg glad for at du synes. haha! jeg savner dem også selv.. selvom det godt kan være lidt irriterende at skulle tage sååå mange billeder hver dag 😀 MEN det skal bare lige blive rutine igen, så kører det! 😀

      Siden  ·  Svar på kommentar

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

SUNDAY? I ACTUALLY LIKE YOU!