AT GÅ TILBAGE I TIDEN.

LAST NIGHT AND NOW.

123aIgår kom dagen endelig, hvor jeg skulle se mine venner fra efterskolen af, yes du hørte rigtigt. Jeg gik på efterskole fra 09/10 på Tølløse Slots efterskole, og det var lidt af en oplevelse at gå der – men det vender jeg tilbage til en anden dag. Tilbage til igår! Jeg ‘plejer’ at ses med de søde mennesker fra efterskolen en til to gange om året, vi er ikke ret gode til at planlægge datoer, men når vi så finder en dato, hvor alle kan – er det bare om at holde fast. Igår var vi hjemme hos Mark manden, som bor dejligt centralt inden i byen. Her spiste vi en rigtig dejlig middag, drak en masse vin, dansede som sindssyge og tog derefter ind på butchers hvor drengene købte et bord. Jeg aner ikke engang hvad tid vi ramte butchers, men jeg ved bare, at der ikke gik ret lang tid før jeg tog hjem derfra. Hold kæft der er mange mennesker på butchers, det var min første gang derinde og intet signal på mobillos puha ja, og så var der varmt ad.

Anyways, vi havde en dejlig aften og jeg er godt nok træt i dag, så nu er jeg lige kommet ud af bad – tog mig lige et nigthyy night selfie og så er det ellers bare i seng. Det var så den ferie og den weekend, jeg kunne dæælme godt bruge en uge eller to mere!

Har du holdt efterårsferie?<3

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

AT GÅ TILBAGE I TIDEN.