SEATTLE, ANKOMST.

SEATTLE? DU ER SMUK OG DEJLIG.

3collage

Åh åh, idag stod den på sigthseeing i Seattle og jeg havde en smule ondt i maven fra morgenstunden af, for jeg vidste at vi skulle op i den der ‘space needle’ der faktisk viste sig, at slet ikke være så slem da vi endelig kom derop. Den er ikke særligt høj faktisk, slet ikke som Empire states building osv.. 🙂

DCIM100GOPRO

Vi startede ud med at tage ‘toget’ ind til Seattle centrum.

4

Og ja, så skulle vi selvfølgelig se det hele. Da vi kom frem var det ret overskyet, så vi ville tage space needle som det sidste, så man rigtig kunne nyde udsigten. Vi startede altså derfor ud med ‘Public market’.

Til jer der ikke ved hvad det er, er det simpelthen bare et marked med alt muligt skrammel, lige fre madvarer til malerier altså. Men det er rigtig hyggeligt at gå igennem det. Hvis man altså kan lide lugten af fisk :-), haha.

7

Denne her fiskeforretning, ‘Pike place fish co.’ er utroligt kendt. De er kendte for deres altid gode service, deres gode humør og ja – så kaster de fisk efter folk hvis man køber en :). Jeg nåede heldigvis at optage en af gangene, og det er altså ikke bare en lille reje-fisk, det er en KÆMPE fisk, har faktisk aldrig set sådan en kæmpe fisk før. Jeg ved desværre ikke hvad den hedder haha. Men sjovt var det, på afstand altså. Jeg skulle fandme ikke blive ramt af sådan en :-).

Jeg fandt en youtube video af markedet, og af fiskekastningen. Se med nedenunder 🙂

689

Verdens første Starbucks. Og i Seattle er der seriøst en Starbucks på hver gadehjørne.

101112

JA, det er tyggegummi. TYGGEGUMMI VÆGGE! Jeg forstod ikke helt hvorfor, men af en eller anden grund er det en trend at sætte tyggegummi op på væggene. Godt nok ikke alle vægge i hele Seattle, men et specielt område, det ligger lige ved ‘Public market’. Efter min mening er det pisse klamt haha, men meget underholdende at se, hvad folk har formået at ‘designe’ ud af sit skide tyggegummi :-).

Forresten, så skulle man lige passe på hvor man trådte henne. Det var næsten umuligt at undgå at få tyggegummi under sine sko i det her område :-).

1314

Vi spiste frokost her, på ‘the pike’ som også var et bryggeri. Hold da op, hvor har vi oplevet mange bryggerier på det seneste. Maden var god, jeg fik RIBS igen uh uh 🙂

21

Og så var det tid til at komme op i luften, haha. Inden det havde jeg selvfølgelig lige valgt at købe 4 par stilletter, og jeg blev selvfølgelig nød til at tage dem med op i ‘Space Needle’ haha. Jeg kan love jer for, at security grinte da de skulle tjekke min pose haha, før jeg fik lov til at komme med op!

22DCIM100GOPRODCIM100GOPRO1920

Så kom vi derop, det er flot ikke? :-). Men puh hvor kan min krop ikke tåle højde!

collage1

Så det hjemad til Matt & Sheeny + et lille glimt af mine nye sko :-). I skal nok få lov til at se ALT hvad jeg har købt, jeg glæder mig til at vise jer det hele!!!! Men nøj, der er meget!!

collage2

I morgen står den på Ducktour og shopping <3

2 KOMMENTARER

  • Look for elements that will make the surrounding pop
    – maybe it’s granite countertops, a walk in shower, a glass
    tile backsplash etc. I hope the answers and questions are going to be necessary
    to you. This might require additional shoring up in the structural components at added cost.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • The restaurant advertises “all you can eat sushi” for a fixed price.
    There are around 26 alphabetical flags, 10 numeric flags, along with
    one answering flag and three substitute flags. We thought we’d skirted it because, when we got engaged, we barely knew anyone with kids under 10.

    Siden  ·  Svar på kommentar

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

SEATTLE, ANKOMST.