PORTLAND.

SEATTLE, ANKOMST.

collageKlar til roadtrip efter morgenmaden!

Vi skulle bo på et Marriott hotel i fire dage, i Seattle og jeg havde virkeligt høje forventninger til det her hotel, da vi jo skulle bo på det i fire dage. Da vi så ankom efter 2,5 time og trillede ind på parkeringspladsen så det virkeligt hyggeligt ud og fint. MEN, da vi så kom hen til hovedindgangen eller, det man plejer at kalde for en ‘lobby’ var det hele under renovering. Der var ingen lobby, kun en lille skranke. Hele under etagen var ved at blive renoveret, så morgenmaden skulle foregå i et mødelokale. Ej men, jeg var i chok haha. Men igen, we are the lucky ones, så det kom ikke bag på nogle af os. Værelserne var til gengæld ‘fine’ nok, lidt små men det hele gik og vi klarede den 🙂

Efter at have tjekket ind på hotellet og fået alle kufferterne slæbt ind, kørte vi fem minutter væk derfra for at spise noget frokost. Kl 17:30 skulle vi hjem til min bror Matt, og være sammen med ham og hans familie de næste fire dage. Derfor skulle vi til Seattle! Jeg har ikke set Matt i 8-9 år, så derfor var det rart endelig at komme tilbage. Han er forresten blevet gift og har fået to børn i mellemtiden. Så det glædet jeg mig meget til!

Vi spiste frokost på noget der hed ‘Lori’s Deli’ og tja, det var egentligt okay.

42

Frokosten bestod ikke af så meget, en sandwich og en lille tiny pastasalat haha. Men det var helt fint, da vi jo skulle til middag hos Matt 1,5 time efter :-).

collage1

Og ja, sodavanden hedder Squirt. Man skulle lige dobbelt tjekke om det nu var det der stod. Det fik vi os et godt grin over, og nogle dybe samtaleemner kom på bordet haha. Min far lagde i øvrigt ud med at sige ‘oh, jeg elsker når J.Lo squirter’ efter at havde set sodavanden, og så var der ellers dømt stilhed indtil min bror så siger – du mener twerker. Hvorefter min far så siger ‘jamen, hvad er så squirter. Og ja, så fortsatte den ellers bare derud af :-).

5

Matt’s & Sheeny’s hus, og de har selvføglelig hængt dannebro flaget op. Ih<3

Vi havde nogle rigtige hyggelige timer hos Matt & Sheeny alle sammen, og vi fik lækker mad. I morgen står den på sightseeing i Seattle by, det bliver spændende!

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

PORTLAND.