Mit navn er Kathrine

 photo hejhejhej_zps71210b0b.jpgHar i glemt mig? Det er okay hvis i har for så starter vi bare forfra.

Det her år har tydeligvist ikke været mit ‘blogger år’. Jeg ved ikke hvad der er gået af mig! Måske er blogger fænomenet bare blevet for ekstremt og blevet til noget der kan havde skræmt mig væk. Folk er blevet for desperate, for grådige og for useriøse at det, at blogge bare ikke er sjovt længere og det er virkelig ærgerligt.

Tanken om at stoppe med at blogge har strejfet mine tanker et par gange nu. Jeg holder ikke mine ord over for jer og jeg føler ikke, at jeg har noget særligt, at byde på længere. Men hvad så med alt det arbejde jeg har lagt i den? Alt det man har skrevet, gjort og vist? Alle de billeder jeg har brugt tid og energi på, det ville jo så bare blive slettet og glemt for good.. ALDRIG I LIVET! Derfor prøver jeg alligevel at få lysten tilbage. Prøve på at se det fede i, at blogge og prøve, at få det bedste ud af det hele.

En utilregnelig blogger, det er hvad jeg er! Men jeg har det fantastisk.

Jeg er rask (endelig – lad det vare ved), sund – fitness er blevet min bedste ven igen og så er jeg igang med mit sabbat år. Jeg har stadig min kæreste som betyder alting og min fantastiske familie. Mine to røv irriterende hunde er også stadig i live og ja mine aller bedste veninder er også stadig de samme, så alt er vidst som det skal være lige nu!

Jeg vil stoppe med at love jer indlæg i fremtiden og istedet skrive herinde når jeg har lyst. Så skuffer jeg hverken jer eller mig selv :-*

Jeg håber i får nydt sommeren og at i har det godt. Giv endelig lyd fra jer i kommentarfeltet og fortæl mig lidt om jeres sommerferie. Har i planer efter sommerferien? skal i fortsætte på gymnasiet?

Jeg rejser forresten på fredag og ved i hvad? jeg glæder mig!

PS. følg mig på instagram ‘kathrinemyy’

1 KOMMENTAR

  • Jeg savner dig lidt, Kathrine : ( Jeg håber da du finder din bloggerlyst/dot overskud igen..

    Siden  ·  Svar på kommentar

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *