Actually, I wear the nail polish to hide how grubby my nails are. I still bite my nails. WHATEVER

PhotobucketPhotobucket Hænder & fødder DONE, ja tak!<3

Jeg elsker når neglelakken er ens på både hænder & fødder, det virker måske lidt perfektionistisk.. men, who cares 🙂 Så længe man selv er tilfreds og det var jeg med det her flotte resultat! Hold kæft hvor er det utroligt at de egentligt kan lave det så ens og pænt, det ligner helt at jeg har lange negle for første gang i mit liv! Jeg har selv prøvet på at lave sådan nogle her negle engang, men seriøst ik.. jeg ryster for meget også har jeg absolut INGEN tålmodighed. Jeg laver måske en eller to negle, også gider jeg ikke mere. Jeg er også blevet for doven med bare normale neglelak farver, orker det simpelthen ikke, DERFOR valgte vi (min mor & jeg) at få lavet gelenegle, det holder altså meget længere. Og man ødelægger det ikke så hurtigt som normale neglelak farver. Virkelig lækkert! Valgte selv at ligge nogle flere gele lag på, da jeg var kommet hjem for at det kunne holde til jeg starter i skole. HAHA! Skal da lige vise mine nye negle.. uh!

Forresten havde vi en OK flyvetur hjem.. det vigtigste var at bagagen overlevede hele vejen, udover os selvfølgelig. OG det gjorde den, ingen problemer der! Dog var det lidt kedeligt med alt den ventetid.. først to timer inden afgang fra SF, så 11 timer i flyveren, også lige 6 timers ventetid i England -takket være OL.. også til sidst 1,50 time hjem.. yiha, OGSÅ lige plus & minus med alt den tidsforskel.. er blevet helt kuk efter vi er kommet hjem.. har ikke helt vendt om på nat og dag endnu, eller hvad man siger.. Så sover stadig det meste af dagen og nu er klokken så kvart i 3 om natten.. OG jeg ligger her lysvågen.. Love my life! Håber i har det godt<3

PS. Tak for alle de dejlige meninger og kommentarer til mit hår i et af mine nyeste indlæg, dejligt at i ENDELIG kan komme med en masse kommentarer.. JUHUU i er der stadig 🙂 Forresten så får jeg lyst til at beholde mit hår som det er nu, KUN fordi i alle siger at jeg skal farve det mørkt igen, bare for at være lidt provokerende 😀 hehe.. EJ, jeg går stadig og overvejer det ene og andet.. MEN, mørkt må blive inden jeg bliver student.. For synes det er pænest at være student med brunt hår 🙂 Men nu må vi se.. (det passere bedre til den blå flotte hue)..

2 KOMMENTARER

 • Søs

  Velkommen hjem til Danmark, smukke pige!!

  Dejlige indlæg fra USA du har skrevet på din blog!
  Har selv været i New york i marts måned, fed by, fedt land.Min mand og jeg har tænkt os at tage til San Fransicso til april, glæder mig allerede helt vildt ved tanken. Har du været besøgt denne by og hvis fortæl lidt om den på din blog!!!
  Søs

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak :)<3

   Dejligt med en masse ros!!!!

   Jeg har været i San Fransicso, FED BY! Men hårdt at gå op og ned af gaderne. GLÆD JER!
   Jeg kan lige se om jeg kan finde alle billederne frem fra sidste tur til SF.. så hold øje med bloggen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

It's weird…you know the end of something great is coming, but you wanna hold on, just for one more second…just so it can hurt a little more.