I look forward to

Today

Puha det var så den søndag..

Jeg har gået i et stykke tid nu og været en lille smule trist på mit arbejde, jeg havde hørt at folk havde fået julegaver og et personligt brev, men der kom aldrig en gave til mig. MEN MEN MEN, så idag lå der sørme en gave til mig da jeg fik fri nu skal i bare se, hvad mon det kan være var?

Jeg startede jo som et lille barn og åbnede gaven, og jeg lover jer for at jeg var spændt. I gaven lå der to biograf billetter inkl. soda og popper, uhmmm.. det kan man jo altid bruge, derefter læste jeg kortet op, og jeg var næsten rørt til tåre muhaha..
Aften har ellers foregået sådan at veninden Nanna kom hjem til mig. Vi skal jo knokle med den dumme eksame.. Se hvor fornuftig hun er 🙂 Den tomme cocio skal i ikke tage jer af, puha dem er jeg godt nok begyndt at drikke mange af, sundt og nærende.
Jeg har simpelthen været så træt idag, så tøjet er ikke rigtig blevet prioriteret. Alligevel får i lige lov til at se hvor søndags-grim man egentligt kan være, tak til trøjen som får det til at se lidt bedre ud:) Trøjen er en af mine gamle venners, muhaha.. den er så dejlig – tja? jeg elsker den faktisk 😀 Jeg elsker at den giver så meget liv med alle de farver, også er den dejlig stor.

                 

2 KOMMENTARER

  • Ja det er ikke særligt sjovt, specielt fordi jeg ikke rigtig er kommet igang endnu 😀 hihi. Den er også gude skøn 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har ondt af dig, angående den eksamen du skal til! Det er sur nums! Meeen jeg må sige at jeg er vild med den trøje du har på, på de sidste billeder 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

I look forward to