Tik tak..

I look forward to

..

2011 er og bliver et yderst interessant år, der ville komme til at ske en masse fantastiske ting. Allerede om to uger begynder jeg til teori, og i slutningen af januar skal jeg på bane – nøj hvor bliver det awesome at få et kørekort, jeg skal virkeligt tage mig sammen for jeg SKAL bare bestå første gang. Mine forældre betaler ikke mit kørekort da jeg har haft røget nogle smøger i perioder 🙁 heldigvis har jeg en skøn oldemor som har lavet en opsparing til mig 🙂 I marts måned fylder jeg 18 år, så der bliver jeg myndig – uhh det bliver godt, bortset fra at  jeg så skal begynde at betale skat.. Jeg håber virkeligt at jeg finder mig et job, for jeg kan se på min kontrakt i rema1000 at jeg allerede bliver fyrret i februar 😮 Jeg ved slet ikke hvordan jeg skal klare mig uden løn og uden shopping?! Tilbage til min 18 års, jeg er så småt igang med planlæggelsen til min fødselsdagsfest og jeg håber virkeligt at det bliver en succes, vi har fået booket et lokale, og invitationerne bliver snart sendt ud, mere om den på et andet tidspunkt. I sommerferien skal jeg en måned til usa med familien, det bliver rigtig godt. Vi flyver til Californien og derfra videre til andre forskellige steder – jeg glæder mig ihvertfald. Udover alt det gode har jeg en mini eksame på tirsdag hvor jeg jo som sagt skal op i noget kulturforståelse, det er en mundtlig prøve og jeg er ikke gået igang.. virkelig dårlig stil i know! Så dagen idag skal bruges på arbejde også forberedelse:( OG HEEY? sneen er ved at smelte, det er fandme også en ting jeg har set frem til, kom hiiiiiiiiiiiiiid sommer:)

Nogle random billeder 🙂

2 KOMMENTARER

  • Er du selv 18? 🙂 jeg glæder mig som et lille barn. NØJ hvor bliver det bare lækkert, så kan man gøre lige hvad man vil! – Det lyder godt nok voldsomt, det er jeg sku ked af at høre, stakkels mand:( ihh, tak i lige måde:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg kan godt forstå, at du glæder dig til at blive 18. Nu hvor sneen smelter, vil der også falde en masse store istapper. Jeg læste i avisen, at en ældre mand blev kvæstet af en stor istap :O—Det er godt nok også sjældent at små femårige børn er søde. Der er alt for mange der er små djævler x) Du må også have et fantastisk 2011!

    Siden  ·  Svar på kommentar

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Tik tak..