ONSDAG // MYKONOS ACCESSORIES

I MORGEN STARTER ET NYT KAPITEL I MIT LIV.

IMG_9313Jeg har fået elevplads som eventkoordinator hos Badminton Danmark og det er jeg simpelthen så overdrevet lykkelig og taknemlig over. Det har været nogle sindsyge hårde måneder med søgen efter en elevplads og HEY, ting sker altid når man mindst venter det. Jeg blev ringet op den fredag hvor jeg havde min sidste eksamen på grundforløbet på eventkoordinatoruddannelsen, så det var lige den bedste dag længe må man sige, alt i mit liv faldt ligesom på plads og jeg kunne dermed holde to ugers velfortjent ferie  inden det i morgen går løs og det har været to gode uger med familie og venindehygge samt kvalitetstid med min fantastiske kæreste. Om jeg er spændt og nervøs på i morgen? HELT VILDT. Jeg er nervøs ja, men mest spændt fordi der skal ske så mange vilde ting det næste stykke tid og jeg håber, at jeg får overskud til at holde bloggen her opdateret med de projekter og ting som jeg skal indrages i. Hvad jeg allerede ved nu, er at jeg skal bo nogle dage/uger i Odense i denne her måned fordi der er ‘Denmark Open’, så det bliver mega spændende og jeg glæder mig helt vildt!

Jeg var med dem i Odense og Kolding i sidste uge for lige at se stederne an og min chef kom med den sjoveste bemærkning ever: ” Kathrine (elevatorblik) vi skal ha lavet dig om til en træningspige med træningstøj og hele mulevitten”. Og der stod jeg pænt klædt på og med mine høje støvler og grinte tilbage. Det bliver en ny verden for mig at skulle træde ind i – ikke noget rush om morgenen med smarte outfits for det er sgu ligegyldigt her, men hallo det er en verden og et miljø som jeg er vokset op i. Jeg har dyrket sport hele mit liv så jeg skal nok klare den.

Lige et par ord til slut og jeg har sikkert nævnt det i mine tidligere indlæg- men for mig har det her været en lærerig rejse og proces og det vigtigste jeg har lært i min søgen er, at man aldrig må miste modet og håbet. For det er pisse svært at finde en elevplads og et job i dag. Men det handler om at blive ved og tro på sig selv.

1 KOMMENTAR

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

ONSDAG // MYKONOS ACCESSORIES