JAKKE FETISH

ONSDAG // MYKONOS ACCESSORIES

collage collage2collage1I dag har jeg været i Ølstykke, hos min søde Emilie som jeg går i klasse med. Vi har “lavet” eksamensprojekt (svært i dette gode vejr- det er jo om at nyde det så længe det varer). Vi skal op sammen fredag til vores aller sidste eksamen og så er vi færdige med grundforløbet som eventkoordinatorer. Det bliver så rart endelig, at kunne komme i sving og ud i den virkelige verden med en fed elevstilling på et tidspunkt. Det har alt i alt været fem intensive uger med fremlæggelser konstant og hele tiden, men det har været en lærerig proces, som jeg ikke på noget tidspunkt har villet være for uden.

I dag har jeg iført mig en buskedragt fra H&M og disse to armbånd fra Mykonos Accessories. Mykonos Accessories er et nyopstartet smykke brand, som min bedste venindes lillesøster står bag. Det er ret så nyt, så i er velkommen til at tjekke dem ud både på fb men også på instagram. Priserne ligger imellem 70-80 kroner stk.  -og man er mere end velkommen til at skrive til dem, hvis man har et ønske til et armbånd rent udseendsmæssigt.

Jeg håber i har det dejligt, det har jeg i hvert fald <3

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

JAKKE FETISH