4. DEL AF KATHRINE I THAILAND

5. OG SIDSTE DEL AF KATHRINE I THAILAND

IMG_3102 collage collage1IMG_3123IMG_3167collage2IMG_3148IMG_3156Billederne her er fra vores sidste hele dag i Thailand, som sagt var vi kun afsted i 7 dage så det var bare om at få det bedste og meste ud af det, tiden går jo lyn stærkt når man er i godt selskab og gode omgivelser.

Vi fik taget nogle rigtig fine naturlige billeder nede på stranden til bikininen.dk’s instagram profil. Btw, så åbner hjemmesiden op i aften kl 22:00, så ind og shop amok.

Ellers fik vi egentligt bare nydt solen, nydt hinanden og slikket den sidste sol!

Jeg synes lidt det var en øv dag, fordi man vidste man skulle hjem, og man vidste at man havde haft den bedste tid sammen allesammen, så det var simpelthen så ærgeligt at skulle sige farvel og komme hjem til iskolde Danmark. Det var måske en af de bedste dage alligevel, selvom det var en trist dag – vi brugte hele dagen på stranden, lige fra morgenstund til aften. Vi kørte på jetski eller hvad det nu hedder, og spiste en god frokost samt en LÆKKER AFTENSMAD. Vi tog hjem i okay tid, hjem til det første hus vi boede i, og pakkede vores kufferter.

Alt i alt har det været den vildeste oplevelse i mit liv og jeg er så overlykkelig over at jeg fik muligheden og tog med. Det har været de mest fantastiske mennesker jeg har været afsted med, det bedste team og jeg glæder mig allerede til at se dem igen på et tidspunkt og bare hygge og grine over hele turen. Jeg har lært så meget om mig selv på de få dage, overskridt nogle grænser og bare været Kathrine.

Jeg er spændt på resultaterne og jeg skal nok dele dem med jer 🙂

Tak fordi i læste med!

2 KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

4. DEL AF KATHRINE I THAILAND