#NHLBRUINS

TORSDAGS OUTFIT OG NEW YORK I MORGEN!

3
4 5 6
Nye sko og ny jakke – jakken er faktisk magen til den grønne jeg købte den anden dag (jeg kunne ikke lade hver). De sidste par dage er blevet brugt på shopping og familietid. Jeg har virkeligt fået shoppet igennem, og jeg har endelig fået købt mig en vinterjakke hvilket er første gang i mange år – de kloge siger jo, at det bliver en voldsom kold vinter, så jeg er forberedt nu. I dag skal vi ind til Boston by og opleve lidt, vi skal på en ‘duck tour’ rundt igennem byen og det gjorde vi også den første gang vi var i Boston, så jaa.. Det er godt at få oplevet det hele en gang til haha.

*SÅ LÆNGE DEN IKKE GÅR I STYKKER, LIGESOM SIDSTE ÅR I SEATTLE!*

I morgen skal vi videre til New York, dvs. at vi skal sige farvel til vores familie her og sige hej til vores familie i New York, som er fløjet hele vejen fra Californien for at møde os! – Det bliver sørgeligt at sige vi ses (jeg hader at sige vi ses, for der går altid lang tid imellem, med mindre jeg flytter herover næste år, hvilket jeg godt kunne finde på) 🙂

Vi skal desuden med toget, hvilket vi aldrig har prøvet før – vi plejer at flyve. Så det bliver meget interessant, jeg har hørt der er wifi ombord, så det er lækkert for os. Jeg tror togturen tager omkring 3-4 timer!

Btw, jeg håber der wifi på vores hotel i New York så jeg kan holde jer opdateret, ellers følg med på instagram Kathrinehovgesen, hvor jeg poster billeder når jeg har net :-*

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#NHLBRUINS