STATUE OF LIBERTY

HOME SWEET HOME

1

4

2

5

3Jeg er hjemme igen og det har været en fantastisk tur. Jeg savner det allerede! For hver dag der går herhjemme i kolde og kedelige Danmark, får jeg mere og mere lyst til at pakke min kuffert og flytte væk. Det sker måske på et eller andet tidspunkt, hvad skulle forhindre en i at gøre det?!

Jeg har været ramt at jetlag, det er så typisk. Jeg føler ikke, at jeg har brugt min tid på andet end at være træt siden jeg kom til Usa, og nu hjem igen. Måske har det været alt for få dage vi var afsted.

I dag er det min mors fødselsdag, så hun er blevet fejret godt med lækker mad, blomster og gaver – heldige hende. Solen har iøvrigt også været godt på i dag, hvilket må betyde at hun har været sød i år ha! <3

Jeg håber i er kommet jer over weekenden og at i har haft en dejlig mandag!

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

STATUE OF LIBERTY