SONS OF ANARCHY.

I WEEKENDEN HAR JEG ..

collage collage1 IMG_2633 IMG_2645 IMG_2653 IMG_2661I weekenden har jeg arbejdet i butikken, hvilket jeg også skal hele ugen ud. Jeg har været til familie fødselsdag hos mor & far. Både min lillebror og far har lige haft fødselsdag. Min far har faktisk i dag! Til fødselsdagen spiste vi en masse mexicansk mad, lagkager og en MASSE slik. Igår var vi ude og spise på Haché, en burgerbar i valby #mumsfilibaba siger jeg bare.

Resten af ugen er også godt planlagt, en anden ting der er planlagt er at jeg flytter hjem igen, ups var. Planen er at jeg flytter hjem i et halvt år måske, og så finder mit eget eller en sød roomie, så langt er jeg ikke endnu.

Hvad har i lavet i weekenden? <3

7 KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

SONS OF ANARCHY.