STELLA MCCARTNEY LOOK A LIKE.

SÆLGER UD!

bloggen

Hej derude!

Jeg ville bare lige tjekke ind og sige, at jeg stadig er i live  🙂

Jeg har levet i byggerod, da vi er igang med at bygge om derhjemme. Sjovt nok! I dag får jeg lavet forlængelse af mit tøjstativ, og jeg glæder mig til at eksplodere bloggen, med billeder af det. Forresten, så har min far og jeg startet en lille virksomhed op, hvor vi faktisk tilbyder jer derude at bestille alle dimserne hjem, til et tøjstativ efter DINE mål OG det bedste er, at dimserne bliver leveret til din dør. Bare smæk mig en besked hvis du kunne være interesseret (billeder kommer!).

Under hele byggeprocessen i hjemmet, slog det mig at jeg har alt for meget ‘lort’ derhjemme, så nu har jeg valgt IGEN, at sælge ud af alle mine ting. For interesse, find mit album på facebook ->HER<- 

Rigtig god regnvejrsdag til jer :-*

 

 

 

2 KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

STELLA MCCARTNEY LOOK A LIKE.