EYELASH EXTENSIONS.

eye

Well hello.. I’M BACK!

Kathrine nu med eyelash extensions. Hvad bliver mon det næste, læber? øhm ja hvorfor ikke!

Jeg har længe gået og overvejet at få sat vipper på, men jeg har været enormt bange for at min egne vipper skulle gå hen og falde af. Faktisk så har jeg jo ret lange vipper i forevejen, så det jeg søgte var mere fylde. En eller anden dag, i forrige uge slog det mig, nu skulle det bare ske, fuck bekymringerne. Så nu har jeg altså fået sat vipperne på og jeg har almost droppet alt make-up pånær lige mascaraen på undervipperne.

Jeg har fået sat dem på hos Solander, og det er single lashes. Jeg har givet 795 kroner for det og jeg er rigtig glad og tilfreds. Jeg synes helt sikkert at det er besøget værd.

Så hvis man sidder og overvejer det, men så alligevel er lidt i tvivl – SÅ BARE GØR DET! 🙂

I kan finde salonen HER. Det er forresten også her jeg får ordnet mit hår!

 

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *