SEATTLE DAG 3.

SIDSTE DAG & HOME SWEET HOME.

collageSå er det allerede hjem i morgen (fredag d. 9/8). Der er allerede gået fire uger, føler lige at jeg er kommet hertil, men jeg tror nu alligevel, at det bliver rart at komme hjem igen til det virkelige liv. Som i jo ved, starter jeg jo på ny skole allerede d. 21 august, og det glæder jeg mig rigtig meget til. Og ja, allerede på mandag 2 dage efter, at jeg er kommet hjem starter jeg på arbejde igen. Hold nu kæft det bliver hårdt med jetlag, men man skal jo starte et sted. Har heldigvis 2 dage at komme mig på, selvom det plejer at tage 9 dage :(.

I dag (sidste hele dag), skal vi – tøserne ud og få lavet negle både på tær og fingre, det bliver fantastisk. Og så står den på outlet hele dagen, der er 125 butikker på det outlet vi skal på, så det glæder vi os rigtig meget til.

2Har lige ti minutter til at slikke sol, inden den står på outlet. Vores negle blev btw rigtig fine, og shit – det var seriøst en dreng der lavede mine tær hahah, mega akavet men han gjorde det nu meget godt 🙂 Det har jeg sgu aldrig oplevet før!

Efter EN lang dag på outlet, seks timer tror jeg vi brugte var det tid til aftensmad. Vi spiste burgere på en burgerkæde hvis navn jeg ikke kan huske lige nu, men jeg spiste altså suppe. Jeg er ikke til burgere som sådan :-).

Lige en ting, aldrig bestil en suppe til 5 dollars eller under, fy for fanden..

collage1collage3Og ja, så skulle der jo selvfølgelig pakkes. Værste del ved en ferie – jeg HADER at pakke. Da jeg rejste til USA havde jeg en kuffert der var halvt fyldt med, og kom hjem med 2 store kufferter – skyd mig. Har shoppet alt for meget. Alle de ting i ser på billedet ovenover er NYE ting, som ja? jeg ikke engang har brug for haha 🙂 Og så lidt alligevel. Men manglede ikke noget inden jeg tog afsted, haha.

__________________________________

Det her var hele min tur i billeder, jeg håber i har kunne lide det. Desværre har jeg slet ikke haft tid til at blogge ordenligt derovre, da vi har skulle nå så mange ting osv. Men jeg er kommet hjem, og det gjorde jeg i lørdags kl:11:00 i dansk tid. Flyveturen gik rigtig godt, der var ingen problemer og vi nåede flyet fra Frankfurt til KBH – haha.

Jeg er virkeligt ramt af jetlag, igår sov jeg hele dagen – samt i nat og er allerede træt igen nu her kl: 15:00. Jeg er udover det ramt af mini influenza som nok skyldes jetlaget. Det er simpelthen så hårdt med den tidsforskel, ni timer. Min krop kan slet ikke finde ud af det, og jeg er simpelthen blevet så snottet at jeg næsten er døv på begge ører – virkeligt ikke nice haha.

Jeg startede op på arbejde idag, og det skal jeg helt indtil lørdag. PUH det bliver hårdt, men samtidig og så rart at være tilbage :-*

Fra nu af, vil bloggen blive opdateret som normalt, altså ikke flere usa indlæg med mindre jeg smækker nogle videoer op fra turen. Jeg skal vise jer alt hvad jeg har købt samt nogle ‘dagens’ indlæg, alt det her kommer løbende. <3

Tak fordi i har fuldt med, kys!

6 KOMMENTARER

  • Charlotte

    Det har været rigtig hyggeligt at læse med under jeres rejse. Det har set ud som en helt fantastisk tur.
    Velkommen hjem igen, glæder mig til at se dine køb in action. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Åh, det er jeg glad for at du synes<3 & ja, vores tur var helt igennem fantastisk. Det er altid dejligt at komme ud og opleve en masse ting, og bare komme væk. Jeg håber du har haft en dejlig sommer, og tusind tak – det har været hårdt at komme hjem med alt den jetlag.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lærke

    Din nye Michael kors samling var et godt sted at starte! 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lærke

    Glæder mig til at se alt hvad du har købt 😀 <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

SEATTLE DAG 3.