BYE BYE LAKE TAHOE.

JOURNEY KONCERT <3

 photo 1_zpsed3acc6e.jpgKoncerten var om aftenen, så vi havde hele dagen i solen ved poolen med drinks selvfølgelig :-).

Jorney koncerten var noget af det jeg havde glædet mig allermest til ved denne her tur, så jeg var MEGA SPÆNDT hele dagen op til og på dagen. Og jeg skal love jer for, at jeg fik filmet hele koncerten, har bare ikke fået lagt noget ud, andet end på instagram.

Jeg har haft spillet en masse Journey musik for jer herinde, men hvis nogle af jer alligevel er i tvivl hvem det er, så se videoen nedenunder :-).

 photo 2_zpse6b2a785.jpg photo 3_zpsd67ec402.jpg

Koncerten blev holdt ude på en øde mark seriøst, det var brændvarmt og jeg frygtede at jeg ville DØ af varme, vi skulle sidde oppe på en bakketop men HELDIGVIS var der skygge og solen var på vej ned da det hele startede. Så snart Journey kom på, var der HELT mørkt – så det var fantastisk!

 photo 15_zpsc232d61e.jpg

Steve Miller band & Tower of power varmede op for Journey <3

 photo 5_zps1bbd6a41.jpg photo 6_zps87f9ecbc.jpg

Inden koncerten for alvor gik igang, var der HELT proppet med mennesker, og seriøst – alle fyrede op for en joint eller 5. Hvis ikke man blev halvskæv blev man helt skæv, fy. Det var pludseligt mange timer man skulle sidde i den stank, men man vænnede sig altså desværre til det 🙂 Haha. Det værste var nok at de fortsatte med at ryge, troede den første time var nok for dem, men nej – da Journey så kom på lå halvdelen af tilskuerne og sov haha.

 photo 12_zpse2efb291.jpg

Miss Monica & jeg <3

 photo 14_zpsa011297a.jpg

Finally!

 photo collage_zps7c8545c0.png photo collage1_zps489fce3f.png photo 11_zpsa7c5dbff.jpg photo 13_zps019eadf5.jpg

Kærlighed i luften<3

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

BYE BYE LAKE TAHOE.