TODAY.

*** GIVEAWAY ***

giveaway1Sommerkjole i valgfri farve. Ønsker du at deltage skal du trykke ->HER<-

Som i nok ved, arbejder jeg i to forskellige tøj forretninger. Jeg arbejder i Designersmarket ude i City2 hvor jeg er assistance, der er jeg 3-4 gange om ugen. Når jeg så har fri fra Designersmarket er jeg i Boutique Røpstorff. Der står jeg for alt online (Facebook, vores hjemmeside og vores instagram), indkøb og så står jeg selvfølgelig også selv i butikken nogle gange om ugen. Altså kan man godt sige, at jeg arbejder fuldtid!

Boutique Røpstorff ligger i Brøndby Strand, på gammel Køge landevej. OK tæt på hvor jeg bor. Her har vi EN giveaway om ugen, så hvis i undrer jer over hvorfor der er giveaways på bloggen så ofte, så er det simpelthen derfor :-*.

Lige nu har vi næsten kun tøj/smykker/sko fra Helle Annemann Copenhagen, men vi er også ved at få noget Saint tropez herned og andre goder, som vi ikke vil snakke for højt om endnu. Men hvis du/i bor i nærheden, synes jeg i skal tage et kig forbi, det er en super hyggelig forretning. I hvert fald synes jeg du/i skal deltage i ugens giveaway, hvem siger ikke at du er den heldige vinder? <3

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

TODAY.