EN DAG SOM I DAG.

PERFECT JEANS.

 photo perfekt4_zps7f2479ac.jpg

Jeg har aldrig været jeans-typen, men igår valgte jeg alligevel at købe mig et par :).

Hvorfor jeg aldrig har haft et par jeans:

1) Jeg har aldrig kunne finde et par jeg kunne passe og som bare sad PERFEKT. 2) Jeg kan slet ikke forstå størrelserne, SLET IKKE. 3) Rygtet siges, at jeans gir sig, wtf – endnu svære at finde et par. 4) Jeans kan smitte af – pisse fuckt, og udover det skulle de være svære at få på efter en vask. 5) Jeg er bare LEGGINGS typen, always. 6) Jeg har tynde ben, og har derfor  kun haft et par ‘jeans’ der sad som smurt. De var så heller ikke ægte jeans, bare legging der lignede jeans, haha.

Men nu har jeg altså kastet mig ud i det. Modellen ‘MOLLY Highwaist superstretch’ er købt i gina tricot til 299,- og kan skide meget anbefales, hvis man ligesom mig- er lille om livet og har tynde ben. De her jeans hedder hverken, 27, 29 osv. De hedder xs, s, m osv – så her kan alle følge med også jeg!

 photo perfekt_zps72ce668b.jpg photo perfekt2_zps31e83a28.jpg

6 KOMMENTARER

 • The dealer

  Next time try underwear

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg blev så træt af mine dr. denim (købte 3 par og ingen holdte mere end 2-3 måneder og de mister så hurtigt farven. det bliver dyrt i længden) at jeg besluttede mig for at gå på jagt efter nogle der sad lige så godt. Havde opgivet, men så så nogle i vero moda. Ved ikke hvad de hedder med de kører sådan noget “2 for 450 kr” i øjeblikket. De er stramme hele vejen ned og sidder lige så godt som dr. denim, hvis ikke bedre. Kvaliteten er meget bedre og kan kun anbefale dem. Har nu 3 par sorte og et par grå/sort stonewash (de har også i forskellige denim farver) ‘. Det er 2. mærke jeg har prøvet at købe, før var det kun leggins jeg gik med. Kan klart anbefale dem ihvertfald og så er prisen også hel fin! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Moster Ida

  Hej K,købte et par i sidste uge oooog de er gode og skønne at have på…;)moster….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Hvis du søger jeans der bare sidder, skal du prøve dr denims modeller “Kissy” (lavtaljet) og Plenty (højtaljet). De er SUPER stretchy og sidder bare lækkert. Stoffet er blødt og dejligt. Det er de eneste bukser jeg bruger, når jeg engang i mellem ikke har strømbebukser eller leggins på.
  Alle kan passe stort set alle størrelser. Jeg er 20 og bruger M, men har store hofter og en stor nummi. Min 12-årige søster kan også bruge modellen og passer både xxs og xs. Jeg kan dog også bruge str S og L, eftersom de bare er super gode til at tilpasse sig. De fåes i et væld af farver og koster 399-499 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uh dem kender jeg godt 🙂 synes bare det har været mange penge, når jeg ikke er jeans-typen. Men ku måske være jeg skulle overveje det, hvis jeg bliver glad for de her :D! Tak for tippet<3

   Siden  ·  Svar på kommentar

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

EN DAG SOM I DAG.