NYTÅR I MALMØ DAG 1

NYTÅR I MALMØ DAG 2 // NYTÅRSAFTEN

Så blev det endelig nytårsaften, ENDELIG en afslutning på år 2013. Jeg har gjort mig mange overvejelser for, hvad der egentligt skal ske i år 2014 og hvad jeg egentligt har opnået i 2013. Jeg har selvfølgelig tænkt mig, at lave et ‘året der gik’. For i år er der sket rigtig mange gode ting, ting der har gjort- at jeg nu i år kan komme igang med en uddannelse forhåbentligt. Jeg tænker også, at jeg vil lave nogle ‘nytårsfortsæt’ og nogle ønsker til, hvad jeg RIGTIG gerne vil nå i år. Men mere om det senere på bloggen!

Jeg vil lave et DYBERE indlæg omkring mit hår og makeup efter det her indlæg 🙂 photo nytaringr_zps4e4f44e2.jpgMen som i kan se, så jeg sådan her ud nytårsaften^

De to billeder er uden makeup som i nok kan se, og det sidste er det ‘færdige resultat’. photo 2_zps7388c0a1.jpgDet samme med den her babe^ photo 45_zpsf0b7751b.jpgJeg havde to kjoler med, så jeg havde en til middagen og en til klokken 00:00. Denne smukke sag, er købt sat ned i Gina tricot. Den er marineblå og med guld i midten, super fin sag. Til den har jeg nogle stiletter på fra forever21 🙂 photo dsdsds_zps751388c2.jpg photo Picwe_zps09a2b113.jpgDa vi havde middag med på hotellet, valgte vi bare at spise der. Og det var også ganske fint. Der var noget suppe til, at starte med. Noget kød til hovedret samt en god sovs og salat bar. Desserten var godt nok lidt skuffende, men det gik lige :-).

 photo 666_zps64b7d701.jpgJeg fik skiftet tøj, gjort det sidste klar og var nu PARAT til den store aften i selskab med de bedste! photo 6666_zps76e2557c.jpg photo 4_zps5e0ae947.jpgVi fik taget nogle fantastiske parbilleder, M ser knald godt ud<3

Som i kan se, havde jeg valgt at tage en helt stram sort sag på og desværre måtte jeg også tage nylon strømper på pga vejret, det var godt nok koldt :(.

 photo ff_zpsf0959060.jpg photo Pigfggg_zps2717e048.jpg photo ewew_zps3d99bd39.jpg photo dsdsda_zpsfd34e28a.jpg photo vvfvv_zps9d0e816a.jpgVi havde taget en masse sprut med hjemmefra, så vi kunne drikke os ned inden klokken 00:00, og så blev der selvfølgelig taget en masse billeder og vi fik hørt en masse højt musik.  photo gfgfg_zps40a0f897.jpg photo sddsd_zpsebcf9a80.jpg photo asas_zps4ef82a0a.jpg photo 665_zps6c2f4883.jpgBillederne blev mere og mere utydelige, haha. Da klokken blev lidt i tolv skyndte vi os ned på en plads, hvor folk gav den gas med fyrværkeri. Da klokken så slog tolv, fik vi kysset og krammet ind i det nye år. Det var fantastisk.

Vi fik også lige filmet os selv på pladsen, se det HER <-

 photo Picdsd_zpsfaf8f9b7.jpg photo 66666_zps2cd2dbd8.jpgSå alt i alt, havde vi en gennemført aften. Det skal lige siges, at det kun kan anbefales at holde nytår i Malmø hvis man er 23, 25 år og derop af. For de er simpelthen så STRENGE med alkoholspolitikken.

4 KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

NYTÅR I MALMØ DAG 1