1. JULEDAG

NYTÅR I MALMØ DAG 1

D. 30 december tog et vennepar, Meck og jeg afsted til Malmø for at fejre nytårsaften. Vi havde booket os ind på et hotel 100 meter fra gågaden for 800 kroner pr person inkl morgenmad og aftensmad fra d. 30 til d. 1. Mega billigt og mega luksus! Hotellet var 4 stjernet og værelserne samt maden var helt i orden. Der var i hvertfald intet at brokke os over plus, at udsalget lige var startet så den første dag blev der shoppet AMOK!

Det skal lige siges, at jeg har valgt at dele indlægget op i flere indlæg, da jeg har så mange billeder fra turen. Det her indlæg er fra ‘day 1’.

 photo dd_zpsaa36e1b8.jpgDa vi ankom meget tidligt, smed vi vores kufferter på hotellet og gik en god tur ned i byen for, at se stedet an. Det var første gang jeg var i Malmø, så det var meget spændende selvom det ligner dk på en prik, haha. Både Amanda og jeg kom med mange gode guldkorn såsom “Kan man drikke vandet i vandhanen?” Og, på burgerking “hvis onion rings koster 20 svenske? er de så gratis i danske kroner?” Det fik os lidt til, at lyde som om vi aldrig havde rejst før. Men matematik og møntværdi har aldrig sagt os noget haha og ærligt så lærte vi aldrig rigtig forskellen om det var 10 kroner, eller 20 kroner fra den danske til den svenske mønt, gal!

Men vi lagde dagen ud med en god kop kaffe. UHM det var godt! photo malmoslash_zps3f31e146.jpgAmanda&Jonas, Meck&jeg<3 photo PicMonkeyCollage3_zpscf0da098.jpg photo selfie_zpsd849bce8.jpg photo baby_zps942c31fa.jpgEfter nogle timer med shopping fik vi endelig tjekket ind! Vi fik gjort os klar, og bevægede os ned for at finde noget frokost. photo dinner1_zpscf0731dc.jpg photo dinner_zpsf0c14631.jpgVi fandt en lækker amerikansk restaurant TGI FRIDAYS hvor de alle bestilte en ordenlig stor Burger med pommes og det hele. Og hvor jeg bestilte en salat, GAL haha! *Med dessert til.

Under hele vores ophold så vi ikke andet end folk fra Canada vade rundt i deres Canada trøjer samt kæmpe flag. Vi spekulerede længe over hvad pokker der foregik, og vi fandt egentligt aldrig ud af det.. Meget mystisk! (lige et lille sidespring)

 photo BAR111_zps8d986913.jpg photo PicMonkeyCollage_zps8535a130.jpg photo PicMonkeyCollage1_zpsae470f89.jpgEfter frokosten tog vi hjem på hotellet, hvor vi fik slappet lidt af, og efter nogle timer gik vi ned på hotellets restaurant og spiste aftensmad. Det tog jeg altså ingen billeder af, det gik nemlig pænt stærkt med, at spise. Vi fandt en plads hvor vi tog ind på en bar, faktisk to og bestilte nogle drinks. Her hyggede vi os gevaldigt og tænkte, FEDE muligheder i morgen hvor det jo var nytårsaften.

Efter nogle fantastiske timer, tog vi hjem på hotellet og gik i seng. Vi havde sat alarmen til 9:30 hvor vi skulle op og spise LUKSUS morgenmad 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1. JULEDAG