NELLY.COM

VISIONARY

 photo frontpage-slideshow1_zps18927815.jpgHej bloggen!

Visionary har været nævnt på bloggen en gang før og nu sker det altså igen – og det bliver ikke sidste gang.

Visionary er et brand min kæreste og to af hans kammerater har startet op. Det er primært t-shirts og kasketter. Og lige nu har de lanceret to nye t-shirts og en ny kasket (Kasketten er dog ikke til at finde endnu, men den vil snart være hjemme)

Set fra sidelinjen af så kører det virkeligt for dem. De bruger utroligt meget tid på, at promovere sig selv og på, at kreere helt nye designs!

Efter min mening er deres t-shirts og kasketter unisex – så piger? ind og følg dem diverse steder og hold øje med deres kollektion.

Visionary har sin egen hjemmeside ‘http://www.visionarycph.eu/‘ hvor man kan bestille deres produkter. De har udover det, deres egen instagram ‘VISIONARY_VSY’ og sin egen facebook side ‘https://www.facebook.com/visionaryvsy?fref=ts.

De er ret gode til, at holde deres følgere opdateret med fede nyheder i form af tekster med billeder til, giveaways og lignende så ind og tjek dem ud!

Hvis i har spørgsmål til produkterne kan i sende dem mails, eller kommentere nedenunder her i kommentarfeltet! 🙂

SUPER STOLT KÆRESTE ALTSÅ! :-*

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

NELLY.COM