Se hvad jeg købte på designer Forum.. Jeffrey Campbell sko!

VINTERJAKKE KAOS OH OH!

 photo bloggennu_zpsab6b44a3.jpgI år er der ikke andet, at gøre end, at købe en goose eller en pajar jakke. SERIØST? Det er jo fucking koldt om vinteren i lille DK og jeg har endnu ikke haft en jakke der har kunne holde kulden bare en lille smule ude. Jeg er ved at DØ om vinteren!

Jeg er FORELSKET i den sorte goose med det ‘shiny’ look og jeg ved godt, at goose jakker er ved, at være lidt yt – men jeg kan simpelthen ikke finde andre jakker. Derfor tænker jeg så lidt på den der Pajar jakke.

Er der nogle der kender til mærket/modellerne? Nogle der måske selv ejer en eller to? Og hvordan er de om vinteren haha?

Jeg er helt vild med hætten, men nu er jeg jo også en KÆMPE pels fan! Stilmæssigt minder den også om goose jakken, dog mere feminin.

Jeg er jo ikke særlig stor, hverken i højden eller i bredden så vinterjakker er absolut ikke særligt HOT eller FLOT til og på mig. Og SLET ikke lange jakker, og modeller som disse ovenover^ men jeg VIL have en lang jakke, for ellers fryser mine stankelben og min numse til is!

Derfor brugte jeg ikke rigtigt nogle vinterjakke sidste år, jeg forsvinder i dem. Brugte næsten kun tynde jakker, trøjer og kæmpe halstørklæder og FUCK ja! Det var vildt koldt – gør det ikke igen i år 🙂

Hvilken vinterjakke skal DU bruge/købe i år? 

14 KOMMENTARER

 • Grethe

  Pajarjakker har pels fra vaskebjrn, som blir fladd levende i Kina. CG-jakker er ogs rein dyremishandling. Det er prrieulv som blir fanget i fotsakser. Noe som er fryktelig smertefullt for dyra og de kan ligge der i mange dager med store smerter. Duna i CG jakkene er fra gaas som blir plukka levende, mens dd skriker. De som kjoper jakker med ekte pels, stotter dyremishandling.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • jakken er stadig flot, og jeg vil stadig have mig en 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie

   What!! Du vil stadig købe en jakke på trods af at DU faktisk er skyld i at produktionen holdes i gang, hvor tusinder dyr lider fordi du er pisse overfladisk. FØJJ……

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha Fie, hvorfor er det lige jeg er overfladisk? Jeg ELSKER pels og jeg har en masse pelsjakker derhjemme, så jeg kan ikke se hvordan jeg kan være overfladisk?!

   Det er fair nok at du er imod det, men det er dig og ikke mig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Desuden er det her indlæg et år gammelt, har du ikke andet at lave? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • fie

   Jeg søgte på jakker på google,og dit indlæg dukkede op, jeg har ikke ledt efter et at genere dig på. Jeg synes det er overfladisk at være etisk ukorrekt fordi man vil se køn ud. Det eneste det handler om er jo mærkevare – find dog en der ligner, der ikke torturerer dyrene for deres pels.

   Er du virkelig så kold at du er skide ligeglad med dem?

   https://www.youtube.com/watch?v=PJu9fbr0sXs
   https://www.youtube.com/watch?v=OcKT0GDp0cQ

   Værsgo, hyg dig med popcorn og alle dine pelse 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • fie

   Og der findes pels fra dyr der ikke er torturerede, så det handler ikke om man er med eller imod pels.. Hvis dyrene bliver flået under ordentlige forhold og ikke lider, så synes jeg ikke der er noget galt ved det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • fie

   Jeg ved ik om mit første indlæg kom ind for jeg kan ik se det men jeg skrev:

   Jeg fandt dit indlæg i en søgning på google, så jeg har overhovedet ikke været herinde for bevidst at lægge en sviner – jeg kendte slet ikke til bloggen.

   Jeg synes det er overfladisk og koldt at købe noget man ved er fra torturerede dyr fordi man vil se moderne og lækker ud, fordi det er mærkevare..

   Men her får du lidt du kan se, så kan det være din samvittighed bliver mere ren 🙂

   https://www.youtube.com/watch?v=OcKT0GDp0cQ

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Så igen ‘spurgt?’
   det er stadig din mening, og igen fair nok at du er sådan som person. Men du må også acceptere at alle mennesker ikke har den samme holdning og mening som du har :-). Hvis jeg finder noget jeg kan lide, køber jeg det og så er jeg da bedøvende ligeglad hvor og hvad det kommer fra/af. Du spiser måske heller ikke junkfood? for hvis du gør, så er du vidst godt nok dobbeltmoralsk, for har du set hvordan nuggets bliver lavet? Jeg synes lige du skal trække dine ord tilbage om hvordan jeg er, og hvad der er ‘etisk ukorrekt og bla bla bla’ når du sikkert 100% ejer noget derhjemme, der afstammer fra et dyr eller lignende, som er totalt blevet mishandlet for at du kunne blive tilfreds og lykkelig. Siger det bare, tænk dig om 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • fie
   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg købte acne-jakken med den lilla hætte sidste år, og den skal jeg helt sikkert bruge igen. Den går til lige over knæene og er med dun ligesom goose og man kan derfor sagtens holde varmen. Så lækker og stilet jakke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Sikke et dilemma du er i!
  Jeg har selv, altid været en ‘goose’ pige 😉 Jeg har aldrig frosset med dem på, heller ikke på skiferier. Jeg har efterhånden haft tre styks, men det er kun fordi jeg gerne vil have en ny hvert år, de er stadig som nye de andre!
  I år overvejede jeg dog en pajar, men jeg er virkelig skuffet over det yderste pels, synes for det første ikke at det er flot – det ligner det er blevet mishandlet på vej herop 😉 Hvorimod goose jakken, kan man gemme sig godt og grundigt i.
  Jeg ville uden tvivl vælge en goose, du kommer ikke til at fryse – og heller ikke til at svede, den bedste vinterjakke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ha ha jaa! KÆMPE DILEMMA 😀
   Men åhjjjj, ja. Du har nok ret, må ud og kigge på de der pajar-jakker og hvis jeg så finder en flot hætte så napper jeg den! OG SÅ må goose være den sidste løsning. Tak for din kommentar<3

   Siden  ·  Svar på kommentar

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Se hvad jeg købte på designer Forum.. Jeffrey Campbell sko!