I FUCKING DID IT!

Dimission d. 28/6 2013

 photo hej_zpsb886fabd.jpgSådan så jeg ud til min dimension. Dimensionen var samme dag som vognkørelsen, så jeg skiftede tøj inden jeg gik ombord på vognen! Billeder fra studentervognen kommer snart – sjove er de, men til de af jer der følger mig på instagram, så har i set de fleste billeder 🙂 btw, husk og følg mig “mywaybykathrine”.

 photo IMG_8769_zpse42e976b.jpgMin familie fra USA er på ferie i Danmark lige nu, PISSE HYGGELIGT! Så jeg er med dem på danmarks ture og alle mulige underlige steder som man normalt ikke kommer. Vildt spændende! Jeg er mega glad for, at de er her og de ankom dagen inden min dimension og vognkørsel så de fik lige det hele med. Det synes de sgu var sjovt! Det er godt nok også en helt anden tradition end i USA, der må de jo ikke engang drikke sig fulde før de er 21..

 photo IMG_8775_zpsec53b0af.jpg photo IMG_8782_zpsed40b39b.jpgMin inspektør Trine & jeg.

 photo IMG_8788_zpsdfa247bd.jpg photo 1013442_10151467192876046_52182592_n_zpsdb5feff8.jpgDet eneste man ventede på under dimensionen var bare at den sluttede, så man kunne komme op i sin vogn.. HOLD KÆFT DET VAR EN UBESKRIVELIG DAG.. jeg vil give alt for at opleve den igen.

 photo IMG_8792_zps2aad69ed.jpgHer kan i se, at jeg har skiftet tøj. av for en dag, åhhh<3

Shorts og “student anno 2013” tee, så kører det OG vigtigst af alt, en fløjte rundt om halsen!

2 KOMMENTARER

  • Christine Borup

    Jeg bliver nødt til at rette dig, sorry: det hedder ikke dimension, når man bliver student, men derimod dimission. Tak for en fin blog ellers.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria.

    Lyder super hyggeligt! Skal i 2.g efter sommerferien (læs: jeg FRYGTER året som 2.g’er). Men tillykke med det! Forresten staves det “dimission”. “Dimension” har en anden betydning 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

I FUCKING DID IT!