Tid til de kære'

ASOS DINO Flatform Trainers

 photo ff_zps02172690.jpg photo fff_zpse80c9f3d.jpgJeg har lige bestilt de her to par sko fra ASOS mums!

Begge par er helt magen til hinanden bare i hvid og sort som i nok kan se. Jeg har en model der minder en smule om dem, min model er bare fra h&m og jeg har simpelthen slidt parret fuldstændigt op, derfor har jeg nu bestilt to nye par da det altså er min yndlings skomodel og grunden til at jeg har valgt lige nettop ASOS skyldes deres kvalitet.

Det er en god sko, da jeg kun er 1.62 høj. Også kan man bruge dem til alting!

Skoen koster omkring 185 kroner og bonus er, at der er fri fragt Jubii! Udover det så kan man få en masse rabat hos ASOS hvis man er student og hvis man handler for et større beløb!

 

3 KOMMENTARER

  • laura

    Vil lige informere om at disse sko er VIRKELIG små i størrelsen, jeg bruger 37,5 i converse og 38 i alt andet, og disse er faktisk lige det mindste i 39 til mig! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • wooow, hold da op!
      Min veninde har dem også, og hun passer dem i 37 og vi har noglelunden samme størrelse, så nu har jeg bare prøvet at bestille dem 😛 så må vi se!

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Anne Kathrine Eriksen

      Kan kun give dig ret, Laura! De er meget små i størrelsen.. Mine har i hvert fald givet mig diverse vabler op til flere gange, hvilket er utroligt ærgerligt, når de er så fede 🙁

      Siden  ·  Svar på kommentar

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Tid til de kære'