KBH SELSKABSLOKALER

FOR FANDEN DA!

 photo Snapshot_20130320_4_zpsfff2b593.jpgHej bloggen!

Jeg har gået og været lidt småsur på bloggen i en længere periode faktisk. Mine billeder forsvandt og jeg var en af de sidste der fik dem tilbage. Da jeg så fik dem, havde jeg ikke lyst til at blogge for en stund. Jeg synes det var irriterende, da jeg heller ingen indlæg havde planlagt til jer!

Da det hele så ellers fungerede som det skulle blev jeg ramt af SRP på skolen, også havde jeg da bare minus overskud. Plus en influenza der lige kom snigende sig ind på mig. Og ikke nok med det, gik det også ud over min 20 års fødselsdag som jeg ellers havde glædet mig så meget til.

I kan vel nok se at jeg har haft heldet med mig.. Men det er slet ikke slut endnu, for selvfølgelig skulle jeg også lige smadre min iphone. Så hverken instagram eller bloggen har fungeret helt her på det sidste! Og jeg har udover det, bedt om ekstra tid til min SRP da jeg lå i sengen og var halvdød i fire dage.

Beklager meget kære læsere, jeg håber i kan se når jeg blogger og når jeg ikke gør. Mere for jeres egen skyld, så i ikke altid bliver så skuffede!

Min SRP skal afleveres på mandag klokken 12-nul-dut. Og efter det har jeg ferie, uhm! Jeg håber i har det dejligt, og at i nyder sneen. Den skal selvfølgelig også lige være her, hold kæft hvor er jeg træt af det. haha åh!

3 KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

KBH SELSKABSLOKALER