ASOS PETITE

HAR I HILST PÅ MIN LILLEBROR?

 photo brow_zps92e9f942.jpgHej bloggen!

Et indlæg der høre til kategorien “alt imellem himmel og jord” muha. Jeg ved ikke om i noglesinde har set et billed af ham, men her har i ham. Min lillebror hedder Nicolai og er fem år yngre end mig. Og ved i hvad? Han er snart 2 meter høj og 2 meter bred. Ej kun næsten! Han er i hvert fald kæmpe stor. Og det synes jeg som storesøster er pisse provokerende. specielt fordi jeg liiige har rundet de 1.62- “store”søster.. hehe!

Ej, meget kan man sige om sine søskende, og hold kæft hvor har min bror og jeg hadet hinanden. Min bror og jeg irritere stadig hinanden, slår hinanden og ødelægger hinandens ting .. men det følger vel med når man får sig en bror eller søster. Gad vide om man noglesinde vokser fra det. Selvfølgelig bliver man klog og voksen en dag, men jeg tror sgu altid man ville kunne hakke lidt ned på hinanden.

Da jeg er den store har jeg jo altid skulle opføre mig som den store. Haha, det har så aldrig rigtig lykkedes mig. Og desværre så giver det slag tilbage nu, hvor det er at min bror er blevet ældre og mere opmærksom på hvad det er jeg beder ham om. Skide irriterende altså.. Jeg glemmer aldrig da vi var små, der kunne jeg fandme bede ham om alt: “Nicolai, hent lige det, gør lige det. ditten og datten, du får en slikkepind for det. Eller, fem kroner (mange penge den gang)” Men nu. “Kathrine.. shhhh luk røven og gør det selv” Det er dælme hårdt.

Mine kusiner har altid sagt at min familie minder om “the osbournes” haha, og tja – jeg kan egentligt sagtens se det. Der sker altid noget herhjemme, og igen – min bror og jeg har fandme haft mange sjove minder sammen. Både hvor vi har været sindsygt grove overfor hinanden, men også hele dage hvor vi faktisk har kunne enes. Det er faktisk lidt sjovt for, den dag i dag må vi stadig ikke sidde ved siden af hinanden, haha. Meget modent, men sådan er det, der SKAL sidde en “voksen” imellem hahahahhah. Vi ved lige hvordan vi skal pisse hinanden af 🙂 Forestil jer lige, en måned i USA, mine forældre, min bror & jeg! Der var knald på..

Anyways..

Faktum er – at ligemeget hvor uvenner man egentligt kan være, ligemeget hvor meget man egentligt kan hade hinanden. Jamen, så er han jo det eneste jeg har sådan på længere sigt.. Jeg ville da aldrig drømme om at blive uvenner med min bror resten af livet og miste ham. Så på en eller anden måde er vi egentligt meget gode til at blive venner igen. Og det synes jeg sgu er vigtigt!

Desuden så misunder jeg min lillebror på rigtig mange måder. Nicolai ved helt 100% hvem han er, og det har han altid gjort. Han er typen der står ved sine meninger og sine beslutninger. Han klæder sig som han vil, han er ikke den der bukker under for andre. Man kan sagtens sige at han er ice. Jeg har aldrig mødt en person i sådan en ung alder, der ved ligepræcis hvad han vil og hvad han ikke vil. UH han er stædig! Men hold kæft jeg elsker det. Udover når vi er uvenner selvfølgelig 🙂 Jeg elsker ham sgu!

 

1 KOMMENTAR

  • Monica

    Such nice words about your brother! You are right, you may outgrow some of the fights between you, but he will always be your lillebro. Also, I am happy to be the “adult” sitting between the two of you 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

ASOS PETITE